Pusterum... Tiltrængt pusterum :)

Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 1 måned siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
11 måneder, 22 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
1 år, 1 måned siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Ååh! det er så godt!!
Efterårsferie!
Jeg troede faktisk ikke vi fik efterårsferie på universitetet, så det kom som en helt glad overraskelse for mig for et par uger siden. Og det bliver et tiltrængt pusterum.
Erik får en halv dag i vuggestuen i dag, så jeg kan læse lidt forud, og mine forældre tager alle børnene en dag i ferien, hvor jeg også vil læse, og de store børn på biograftur, en anden dag (hvor jeg nok også kan få læst lidt).
Derudover planlægger vi en tur til Odense... Turen er egentlig et levn fra dengang jeg troede, at jeg skulle have undervisning i ferien, og Bo så foreslog at vi alle kunne tage af sted, og så kunne han spise frokost med ungerne mens jeg var i skole, og så kunne jeg vise uni frem, og vi kunne gå rundt og snuse til Odense...
Nu skal jeg så ikke i skole, men turen holder vi fast i :)

Det tidligere nævnte gruppearbejde, gik videre frem meget bedre. De andre kunne godt lide min analyse, og vores lærer kom ned og gav den ekstra ros i frikvarteret... :D :D :D
Tilgengæld fik jeg vist lidt brugt det sidste krudt dér... Resten af tiden har jeg gået og halvhaltet bagude... Nået det sidste læsning på vej frem i toget inden timen... eller bare slet ikke nået det... Det hjalp så heller ikke, at Erik lagde sig syg på sidste uges frifredag, hvilket medførte at jeg fik læst ca 2 sider hvor jeg ville have læst 40 sider, og have begyndt på min aflevering (vi havde vores første aflevering, der skulle laves hen over weekenden)... Og så skulle jeg igen i gruppearbejde mandag... . Jeg mødte forholdsvist meget uforberedt op til gruppearbejde - havde kun fået læst ca halvdelen... Hader sådan noget, men hvad skal man gøre?
Det er tilgengæld en kanon gruppe, jeg var i i denne uge, og vi har lidt uofficielt valgt at kalde os en studiegruppe... Det var meningen vi ovenfra skulle være delt i studiegrupper, men det skete aldrig - så pga. godt samarbejde, har vi nu valgt at mødes i formiddagstimerne om mandagen, og diskutere lektier og værker eller bare læse i hverandres selskab... Det er også lidt rart, endelig at føle, der er nogen jeg hænger lidt sammen med... Jeg, der ellers altid bare ræser ud af døren for at nå det første tog, og ikke deltager i noget socialt, fordi der er for lang vej hjem, og det bare ikke fungere i mit hovede at overnatte i Odense, og så komme hjem halvvejs gennem næste dag, for at bruge hele min resterende weekend på lektier og ikke så meget på børn og kæreste...
Igår, var vi færdige med undervisning kl 13... Men vi skulle da lige have fællesmøde med studievejlederen fra kl 16-18... Jeg havde virkelig overvejet at droppe det (mest pga de tre mellemtimer, men selvfølgelig også fordi jeg først ville være hjemme kl 20:30), men endte med at blive... Vi satte os så i vores gruppe og arbejdede videre med nogle spørgsmål, vi havde fået i timerne, og ellers skulle lave færdig i ferien... Og havde masser af tid i overskud derudover... Og det var faktisk rigtig hyggeligt :) (Og lige til at bære, når man skal have ferie bagefter).
Og togturen hjem var faktisk også super hyggelig. (jeg gik 15 minutter før tid, så jeg kunne nå et tog ½ time tidligere). Det blev hurtigt mørkt, mens vi kørte af sted, og jeg købte mig en kop kakao, og sad med Dantes Guddommelige Komedie... Hvis ikke det var fordi, jeg gerne ville hjem inden Erik skulle puttes, og inden det blev for sent for Bo og mig at lave noget sammen, måtte togturen såmænd gerne have været dobbelt så lang. Det var så hyggeligt!
(Og så var jeg lidt fascineret af det par, der sad lige overfor mig.... Jeg ved ikke helt hvad der var ved dem, de klædte bare hinanden så godt, kunne ikke lade være med at betragte dem lidt... med blikket rettet ned i komedien...)

Åh, hvor er det dog dejligt at have ferie!!

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pusterum... Tiltrængt pusterum :) er publiceret 12/10-2012 09:36 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.