Noget i stil med en fortsættelse???????

Bogfinke
Peter
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Er lige kommet mig over uheldene i går. Nu er jeg heldigvis færdig. Min første tekst som (forhåbentlig) bliver publiceret herinde, kommer til at hedde... Nej nej det fortæller jeg ikke. Nu skal der også lige læses korrektur på den først, inden den bliver sendt ind. Jeg er en r.. til det med kommaer. Jeg plejer gerne at sætte en 100 stykker på nederste linie, så kan folk selv placerer dem.

Nå men det var slet ikke det jeg ville. Jeg ville til at skrive fortsættelsen til "Her er dit liv ridder plys. del 1" jeg har forstået at der ventes på den.

Nå men altså jeg fik at vide at jeg kom ind. Stik mod mine forventninget. Så brød he..... løs. For at tage det fra en ende af.

Jeg nærlæser brevet og for snusket mig frem til at jeg skal betale et depositum for at komme ind. Gips, gips og atter gips. hovsa der skulle vist have stået gisp. Jeg for hurtigt regnet ud at det depositum vil tage bunden ud af min økonomi. Så ring-ring. Moooooooooaaaaaaaaaaaar.

For at få en kontrakt er der nogle ting man skal have iorden. Man skal for det første have en helbredsundersøgelse. Så måtte jeg jo til doktormanden. Der fik jeg at vide at jeg ifølge BMI (body mass index) var direkte fed. Ja okay det er så iorden. Så er det så jeg spørger mig selv, er bodybuildere også fede. Nej vel, men det er de ifølge BMI. Hvad kan man så bruge det til. Ja jeg spørger bare dumt. Nå men jeg skulle både mærkes på, hamres på, lyttes på og lyttes til. Det var lige som at være på session.

Nå men så langt så godt. Så skulle jeg også have en søfartsbog. Det er sådan en man registrerer på hvilke skibe man har været, og hvor længe. Så mig fatter pennen og skriver til søfartsstyrelsen. Og ganske rigtigt. En uge senere kommer der en læderlook indbundet blå søfartsbog, men det grimmeste mulige billede af mig i. Nå ja. det må man vel tage med. Heldigvis er det jo ikke modelbranchen jeg skal ind i, så det går vel nok alligevel.

Så fik jeg sendt min blå bog ind til A.P. Hvilken af dem????. Jo se det var helbredet. Så fik jeg et venligt brev tilbage om at jeg ville få min kontrakt tilsendt til underskrift primo august. Og her har jeg skyndt mig som bare f.....!!

Nå men der er jo også sket en del andet, Jeg har fået at vide at der på skolen er en dresscode. Så nu skal lille mig ud og købe nyt tøj. Sig farvel til flere penge. Jeg skal også til at flytte. Sådan hu hej vilde dyr. Det skal da nok blive godt. Først skal jeg pakke. Det har jeg slet ikke fået gjort endnu. Jeg har slet ikke tid til at sidde her, men det gør jeg nu alligevel. Heldigvis har jeg nogle gode venner, som komme ned og hjælper lidt.
Så skal der også både males og gøres ved over det hele. Så skal jeg til at bruge noget mere put-i-hul. Sådan noget til at stoppe hullerne ud i væggen med. Kan ikke lige huske hva det hedder. Det bliver aldrig kaldt andet end put-i-hul, af mig i hvert fald.

Nå men jeg må også videre. Starter her til 4 august. Så skulle SU'en og det gerne være gået i orden. Det er det sikkert ikke, men man har vel lov at håbe. Nu må vi håbe.

Nå men vi ses jo nok igen

MVH
Ridder plys

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget i stil med en fortsættelse??????? er publiceret 20/07-2003 22:07 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.