Hudløst ærligt...

Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Jeg har lige set et inteview på youtube, som fik mig til at tude...

Essensen af det er, at jeg er blevet mere og mere bevidst om, at det jeg laver, ikke gør mig glad. Mit arbejde altså...
Jeg har en fin titel og en meget god løn, som får hjulene til at køre rundt + flødeskum på kagen, men i virkeligheden drømmer jeg om at bo på en husbåd, eller et sted med en fantastisk udsigt, og jeg drømmer om at skrive blog, holde foredrag og måske undervise - i personlig udvikling.

Det lyder måske meget banalt, men det her er meget stort for mig, og jeg kan huske, at jeg har haft en fornemmelse af, at jeg ville blive selvstændig, og at jeg har haft lysten til at skrive i mange år..

Der er mange barrierer, der skal rives ned, og i øjeblikket suger jeg viden fra de bedste i danmark - en stressekspert, en serieiværksætter, en anerkendt coach og alle mulige andre i mit liv, som kæmper for at opnå det de drømmer om.

Mit hjerte banker, og jeg har fortalt B, at jeg ville fortsætte den udvikling jeg startede på sidste år... Jeg ved ikke hvad det vil bringe, og jeg tror ikke, at han er klar over, hvad han er gået ind til, men jeg bliver nødt til at prøve nogle ting af. - Hvis bare jeg ikke var så skide bange for at fejle...

Den anden dag sad der en blogekspert i Go'morgen Danmark og sagde at man skulle have et umådeligt spændende liv, for at kunne skrive om sig selv.. Ja, og hvad er det egentlig lige jeg har at komme med, og hvem gider at læse det jeg skriver? Jeg har ikke ligefrem tænkt mig at skrive om mig selv, men det er mine meninger, min vinkel, mine indsigter, jeg vil skrive om, dermed handler det vel også om mig?

Det er det allefarligste område for en pleaser at gå ind i... Jeg risikerer at blive sablet ned, at få negativ feedback - og at nogen dømmer mig - -ååååh nej.... Kan sq ikke lade være at trække lidt på smilebåndet, når jeg skriver det ned. For jeg ved at det kommer til at ske, men det er stadig det værd. - Hvis jeg kan hjælpe nogen på vej i deres eget liv - store eller små ting, ville jeg blive så glad.

Jeg har søgt og søgt på nettet efter et svar, men svare ligger indeni mig, og jeg behøver ikke at konsultere nogen clairvoyant heller, for jeg ved hvad hun vil sige:
"What's keeping you back???"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hudløst ærligt... er publiceret 04/01-2013 14:24 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.