Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
14 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
1 år, 8 måneder siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
2 måneder, 14 dage siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, - well, .hvordan skal jeg skrive det,..hårdt og ligeud, eller pakket ind? - jeg prøver ikke at såre, men det er svært ikke at være gennemsigtig i processen..håber hun finder noget idag, men min kyniske side kender livet, -

jeg har hoste, - den sidder så fast, at det smager af blod. - har suttet et par strepsil...uden effect endnu..jeg fik heller ikke sovet godt i nat, - ikke at jeg..well, - they do howerever tend to crowd me,..kunne ikke rigtig vende mig om..

også den elendige hovedpine, - sikkert et produkt af hosten, og lidt søvn..snart har de iøvrigt alle ipads igen, - alle bliver så glade, - en lærer var ikke glad for, at en app ikke kunne fungere som oplæser til de filer hun havde..for dem der er ordblinde, - hende og vice snakkede sammen..jeg lyttede, og ..well, i had to butt in...i løber af 2 minutter havde jeg sagt, at der nok fandtes en anden app til ipaden, som kunne det, hun lige søgte..og de sidste sekunder af mine 2 minutter, gik med at vise den jeg havde fundet, - blev spugt om, hvordan jeg vidste at den fandtes...gjorde jeg ikke, - men min logik sagde mig, at det hun bad om, var inden for logisk rækkevide,..leap of faith?! hvis du heller vil det...anyway, - glad lære, - og endnu en beliver.

havde sådan lyst til at spørge ham klevin (yep fake navn) som var ude på skolen for lang tid siden, - når nu han foreslog at vi bare installerede alle ipads, via wifi, istedet for via en computer, - hvilke stoffer han tog? - for de måtte være gode, eftersom internettet ikke engang holdt til 1, - let alone 20 some..at 1 time! - han blev introduceret som den store guru, - inden for feltet, - og jeg sad nede næsten på bagerste række..sådan er det at huske alt hvad der bliver sagt,..når der er bare lidt negativitet i det :) he'd have it comming..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hoste er publiceret 19/01-2013 20:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.