Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Svampe
Halina Abram...
4 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hey dagbog, - well, .hvordan skal jeg skrive det,..hårdt og ligeud, eller pakket ind? - jeg prøver ikke at såre, men det er svært ikke at være gennemsigtig i processen..håber hun finder noget idag, men min kyniske side kender livet, -

jeg har hoste, - den sidder så fast, at det smager af blod. - har suttet et par strepsil...uden effect endnu..jeg fik heller ikke sovet godt i nat, - ikke at jeg..well, - they do howerever tend to crowd me,..kunne ikke rigtig vende mig om..

også den elendige hovedpine, - sikkert et produkt af hosten, og lidt søvn..snart har de iøvrigt alle ipads igen, - alle bliver så glade, - en lærer var ikke glad for, at en app ikke kunne fungere som oplæser til de filer hun havde..for dem der er ordblinde, - hende og vice snakkede sammen..jeg lyttede, og ..well, i had to butt in...i løber af 2 minutter havde jeg sagt, at der nok fandtes en anden app til ipaden, som kunne det, hun lige søgte..og de sidste sekunder af mine 2 minutter, gik med at vise den jeg havde fundet, - blev spugt om, hvordan jeg vidste at den fandtes...gjorde jeg ikke, - men min logik sagde mig, at det hun bad om, var inden for logisk rækkevide,..leap of faith?! hvis du heller vil det...anyway, - glad lære, - og endnu en beliver.

havde sådan lyst til at spørge ham klevin (yep fake navn) som var ude på skolen for lang tid siden, - når nu han foreslog at vi bare installerede alle ipads, via wifi, istedet for via en computer, - hvilke stoffer han tog? - for de måtte være gode, eftersom internettet ikke engang holdt til 1, - let alone 20 some..at 1 time! - han blev introduceret som den store guru, - inden for feltet, - og jeg sad nede næsten på bagerste række..sådan er det at huske alt hvad der bliver sagt,..når der er bare lidt negativitet i det :) he'd have it comming..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hoste er publiceret 19/01-2013 20:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.