Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
3 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
5 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Hey dagbog, - well, .hvordan skal jeg skrive det,..hårdt og ligeud, eller pakket ind? - jeg prøver ikke at såre, men det er svært ikke at være gennemsigtig i processen..håber hun finder noget idag, men min kyniske side kender livet, -

jeg har hoste, - den sidder så fast, at det smager af blod. - har suttet et par strepsil...uden effect endnu..jeg fik heller ikke sovet godt i nat, - ikke at jeg..well, - they do howerever tend to crowd me,..kunne ikke rigtig vende mig om..

også den elendige hovedpine, - sikkert et produkt af hosten, og lidt søvn..snart har de iøvrigt alle ipads igen, - alle bliver så glade, - en lærer var ikke glad for, at en app ikke kunne fungere som oplæser til de filer hun havde..for dem der er ordblinde, - hende og vice snakkede sammen..jeg lyttede, og ..well, i had to butt in...i løber af 2 minutter havde jeg sagt, at der nok fandtes en anden app til ipaden, som kunne det, hun lige søgte..og de sidste sekunder af mine 2 minutter, gik med at vise den jeg havde fundet, - blev spugt om, hvordan jeg vidste at den fandtes...gjorde jeg ikke, - men min logik sagde mig, at det hun bad om, var inden for logisk rækkevide,..leap of faith?! hvis du heller vil det...anyway, - glad lære, - og endnu en beliver.

havde sådan lyst til at spørge ham klevin (yep fake navn) som var ude på skolen for lang tid siden, - når nu han foreslog at vi bare installerede alle ipads, via wifi, istedet for via en computer, - hvilke stoffer han tog? - for de måtte være gode, eftersom internettet ikke engang holdt til 1, - let alone 20 some..at 1 time! - han blev introduceret som den store guru, - inden for feltet, - og jeg sad nede næsten på bagerste række..sådan er det at huske alt hvad der bliver sagt,..når der er bare lidt negativitet i det :) he'd have it comming..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hoste er publiceret 19/01-2013 20:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.