Den Fordømte Kærlighed

Den onde nydelse
Regitze Møbi...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
råb
Halina Abram...
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg var på Date i dag, - som altid det gik ikke så godt. Før jeg går videre, så vil jeg sætte musikken "Mother love" over, af Queen, - den passer vist nok til min stemning, og mit liv. De fleste kan lide mig, og har tillid til mig, - bare kvinder kan aldrig se mig som en partner, - nå ja, og homo'er hader mig i øvrigt også altid af en eller anden grund..det sidste er så lige meget..

Tiden er i gang igen...og brikkerne er næsten på plads. My Words will haunt.

Jeg fik afleveret mit CV og ansøgning på skolen, som jeg skulle, - i vejle. Damen der står for at lære folk i at skrive dem, og i at lære folk at kommunikere. Desværre er hun ikke særlig god til at kommunikere, - hun har sagt, at hun ikke vil have tingene på mails, alt skal gøres mundtlig, - fordi så kan hun bedre slippe afsted med at sige det skidt hun altid gør..det lyder ikke så godt på skrift. - thats comming from someone in her position! - hun sagde til mig, at min tekst så "stor ud" - at det ikke kunne være med skrift type 12, - jeg sagde, at det mente jeg nu nok det var, .- men der kunne jo være sket noget..men hun påstod hårdnakket at hun havde ret, - og sagde så, - skal vi væde?! - så sagde jeg, at jeg aldrig vædder, men det hele lægger på min usb pen..og det viste sig, - Ja, - det var skrift type 12 :) jeg havde ret.

anyway, jeg bestod, men skal vise det rettet til hende..der hvor der skulle laves ændringer. Its so funny, - like a joke, - it dosent matter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den Fordømte Kærlighed er publiceret 27/11-2013 19:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.