Hvem er jeg

håb
Halina Abram...
6 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 2 måneder siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Kontrol-alt-delete
Ansu Orheim ...
1 år, 3 måneder siden
Var ved sygeplejersken på psyk i onsdags, og talte bl.a. om diagnosen og dens betydning for mig! Føler sig smidt ud i en identitetskrise i mine åbenbare 3 personligheder? Der er den deprimerede, den jævne og så er der "fut i fejemøget". Sidst nævnte er der ingen tvivl om er den sjoveste! Min optrapning af medicinering har indtil nu givet mere nattero - hvilket har været tiltrængt! Tænk at køre med 180 k/m med div. projekter en hel dag, og kroppen ikke vil gire ned når man kommer i seng! Når jeg ikke kan sove, så emigrere jeg fra soveværelset! Som regel først ind på sofaen og hvis jeg ikke kan finde ro der, så videre ind på en madras i det gamle soveværelse - hvor der indtil fornylig var en seng! Den har jeg i min projektiver fået skilt af, og smidt de efterhånden meget gamle madraser ud! Desværre påvirker mine søvnløse nætter ikke kun mig, men også Claus og hundene! Hvis jeg vandre for meget vågner Claus, og hundene (specielt Hubert) bliver stresset over ikke at vide hvor de har mig!

Ud over at have papir på at være lidt småtosset, så kan der også drages fordele! I de 21 år jeg har kørt, har jeg aldrig brugt sikkerhedssele når jeg er på arbejde! Grunden dertil er at jeg aldrig ved hvem jeg har med at gøre? De fleste er som udgangspunkt søde, rare,stille og rolige, men der er også ulve i fåreklæder! Jeg sidder i en meget fastlåst position, og vil have den eneste mulighed jeg har for at kunne ud/væk! Er fuldt ud bevist om ricikoen ved ikke at bruge sele, men det er et valg jeg har gjort mig! På baggrund af min psyke, har jeg nu fået en fritagelsesattest for brug af sikkerhedssele, og er derfor endelig lovlig kørende!

Skal snart have fornyet mit kørekort, og gruer lidt for synstesten! Har været på forkant og været ved optikeren! Han mener at det ikke vil skade med et par nye glas til 9300,00. Sidste år kostede det mig rundt regnet 10.000,00 at få generhvervet mit kørekort inkl. nye glas! Optikeren mener også, at mit syn på et tidspunkt i fremtiden kan blive et problem erhvervsmæssig! Så er der ikke andet for at jeg må begynde at køre pirattaxa?

Nu siger min dertil indrettede at det er på tide at lette sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er jeg er publiceret 26/10-2014 01:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.