Hvem er jeg

Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Var ved sygeplejersken på psyk i onsdags, og talte bl.a. om diagnosen og dens betydning for mig! Føler sig smidt ud i en identitetskrise i mine åbenbare 3 personligheder? Der er den deprimerede, den jævne og så er der "fut i fejemøget". Sidst nævnte er der ingen tvivl om er den sjoveste! Min optrapning af medicinering har indtil nu givet mere nattero - hvilket har været tiltrængt! Tænk at køre med 180 k/m med div. projekter en hel dag, og kroppen ikke vil gire ned når man kommer i seng! Når jeg ikke kan sove, så emigrere jeg fra soveværelset! Som regel først ind på sofaen og hvis jeg ikke kan finde ro der, så videre ind på en madras i det gamle soveværelse - hvor der indtil fornylig var en seng! Den har jeg i min projektiver fået skilt af, og smidt de efterhånden meget gamle madraser ud! Desværre påvirker mine søvnløse nætter ikke kun mig, men også Claus og hundene! Hvis jeg vandre for meget vågner Claus, og hundene (specielt Hubert) bliver stresset over ikke at vide hvor de har mig!

Ud over at have papir på at være lidt småtosset, så kan der også drages fordele! I de 21 år jeg har kørt, har jeg aldrig brugt sikkerhedssele når jeg er på arbejde! Grunden dertil er at jeg aldrig ved hvem jeg har med at gøre? De fleste er som udgangspunkt søde, rare,stille og rolige, men der er også ulve i fåreklæder! Jeg sidder i en meget fastlåst position, og vil have den eneste mulighed jeg har for at kunne ud/væk! Er fuldt ud bevist om ricikoen ved ikke at bruge sele, men det er et valg jeg har gjort mig! På baggrund af min psyke, har jeg nu fået en fritagelsesattest for brug af sikkerhedssele, og er derfor endelig lovlig kørende!

Skal snart have fornyet mit kørekort, og gruer lidt for synstesten! Har været på forkant og været ved optikeren! Han mener at det ikke vil skade med et par nye glas til 9300,00. Sidste år kostede det mig rundt regnet 10.000,00 at få generhvervet mit kørekort inkl. nye glas! Optikeren mener også, at mit syn på et tidspunkt i fremtiden kan blive et problem erhvervsmæssig! Så er der ikke andet for at jeg må begynde at køre pirattaxa?

Nu siger min dertil indrettede at det er på tide at lette sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er jeg er publiceret 26/10-2014 01:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.