Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Aller først til dem der skulle komme forbi og læse dette; jeg skriver meget beskrivende så jeg kan bruge mine erfaringer en anden gang.

Så havde jeg min venindeaften i går, og det var ret hyggeligt, synd vi kun var tre.
Hverken Mia eller Rina kom til tiden. Mia for vild, og Rina blev opholdt af nogle der ville købe hendes knallert.
Jeg havde for sjov lavet velkomstdrinks med kirsebærvin, juice, æblestykker, frosne kirsebær-vingummier og isterninger. En note til mig selv til en anden gang; MERE ALKOHOL! + mere juice og mindre kirsebær, vingummierne var dog helt iorden.
Desuden havde jeg lavet kanapees eller hvad de nu hedder ud af et enkelt flute skåret i skiver og med ost, røget medister og æg hvorpå jeg havde pyntet med peberfrugt og agurk samt små paraplyer. Det så godt ud, men vakte ikke den store begejstring, kun et par ostemadder røg i Mias mave ud over hvad jeg selv spiste. Men ideen tror jeg er god nok alligevel, for ventetiden inden pizzaen og dûrummen kom var lang. Jeg skulle måske have bestilt pizzaen før, men jeg skulle lige finde ud af hvad de kunne lide først. Rina kunne fx ike lide champingons og ananas, og Mia var ikke så glad for cocktailpølser.
Dûrummen var dog succes og vi fik da også spist et enkelt hvidløgsbrød hver. Af drikke varer tog de fat på spriten, mens jeg selv drak lidt cola light. Den alm. cola blev over hovedet ikke åbnet, så den var lidt overflødig. Ingen bemærkninger til arten (coca- big- jolly osv.), jeg er altid i tvivl mht. til det.
Efter maden tog vi af bordet, jeg tog isen op og vi gik til søen for at fodre ænder med det overskydne brød. Da vi kom tilbage var isen perfekt, og Rina var vild med vaflerne (de der rørvafler med kakaomasse) og Mia kunne godt lide min jordbærsovs (blendet jordbørgrød, vanilie, fløde 9%, sød og lidt sirup) den gik også godt med chokolade/marciapan isen. Som alle ved; is er der jo altid plads til.
Efter isen var det meningen at vi skulle have spillet, men både Rina og Mia og egentlig også mig selv havde fået for lidt søvn aftenen i forvejen, så vi gik direkte til filmen. Jeg havde lagt mit slik ud, men successen af det var ikke stor. Kun jeg selv rørte bolcherne og choko-mintne, barerne blev der spist lidt af men de lå efterhånden også tungt i maven. Så til en anden gang vil en pose Compliment eller Twist nok være bedre. Måske m&ms eler saltlinser? De selv havde haribo-mix og saltfisk med, og det er også fedt.
Fimlen var "Storbyens små mirakler" en rigtig Askepot-film. -Og den var helt OK. Jeg tror at hvis jeg inviterer flere en anden gang bestemmer jeg bare en film fra start af, det er så svært at blive enige om sådan noget, selv om det jo gik fint i det her tilfælde. Jeg kan forresten huske at Rina sagde noget med -så længe det ikke er tegnefilm. Før filmen havde jeg spolet frem til dens start -bad move! Jeg glemmer at folk faktisk gerne vil have den lange optakt til filmen for at øge længslen efter at se den. Wird ikke?
Efter filmen talte vi lidt sammen før at Rina og Mia besluttede at gå (hvor er det svært at få nogen til at overnatte, det kunne ellers være så hyggeligt). Vi ventede sammen og delte sliket inden Mias kæreste kom og hentede hende og så kørte Rina også selv derfra.

Noget jeg er glad over er at jeg dagen i forvejen lavede en tidsplan med alt hvad jeg ville nå inden festen og mens den stod på. Det sørgede for at de ikke kom de der `hvad sker der nu?` situationer eller `der mangler noget`.
Noget der var lidt kedeligt var at vi ved maden blev lidt stille en gang i mellem. Vi skulle nok have været flere, eller have haft et glas vin til maden - eller noget. En humoristisk film have heller ikke gjordt noget, men jeg skal egentlig ikke klage for vi havde det jo hyggeligt ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PARTY!! er publiceret 14/09-2003 13:15 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.