Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg løste et par små problemer idag for folk, - tilgengæld havde jeg svært ved at hjalpe ham, jeg helst skulle have hjulpet..han havde ligesom slettet alt..hvilket gjorde det umuligt

så en pige hive kærligt i en fyr..det så sødt ud.

alt for mange hilser på mig, - og vil snakke..ingen der kan hjælpe mig..

jeg fik et par stykker til at grine idag, - til pausen var der en kvinde der viste et "sjovt" bilede af en mand med en kæmpe pik...der gik ned til gulvet..jeg sagde med det samme, at det jo næsten lignede mig, på nær hud farven...og de begyndte at grine og sagde noget med, at man jo aldrig vidste hvor lang den var..lang? sagde jeg, - nej nej..det var nærmere størrelsen på nosserne..så lå de flade..

altid fedt, når folk agere de perfekte "streight men" til ens jokes..

vil lige sætter den der "you dont know my mind" med Hugh Laurie, - det stykke siger bare så meget om mig på en eller anden måde...

23.01 - heh, jeg har brugt en del tid på at kigge lidt på politik. Min DF troende ven, linkede en video med en kendt...øøh hvad kalder jeg lige det...fyr der...øhhh..kan lide andre fyre? Som mente man bør stoppe med at mobbe dem fra DF, og at han ville stemme på dem..så faldt jeg over en hjemmeside hvor der stod alle de kommentare de vist har sagt imod ..mænd der kan lide mænd..der stod at en havde kaldt fyre som ham for hamdicappede...så jeg kunne ikke dy mig, og opdaterede min fjæsbog med, at man da bestemt ikke skulle mobbe de handicappede griner...tror ikke ham jeg kender TØR at se artiklen :)

Så også at en tifligere minister havde fået pension i 20 år...det er da noget af en overførsels indkomst..så jo, jeg har brugt iaften på at gå after dem, der postede blå kommentare som jeg kunne se, på fjæsen..just to slap em around..

Det sjove er, at folk der engang kendte mig, sandsynligvis ikke tror, at jeg kan kvæste dem politisk...jeg var meget stille som barn..men så tv avisen hver dag..og nu..hey, i have changed..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget små ting er publiceret 01/06-2015 14:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.