8 år siden

Aloe Vera Gel og mandehørm

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hedebølge på terrassen. Kun en svag vind sniger sig en gang imellem til at give et lunkent pust. Fodbad i en blå plastikbalje, der stod under vasken. Vælger koldt vand. Sætter begge fødder i vandet og nyder den isnende kølighed, der breder sig og sænker kropstemperaturen en halv grad.

Har fundet grejet frem. Købt i den lille lokale butik. Gillette Sensitive gel med Aloe Vera til mænd. Hårene på benene har også nærmest karakter af stubbet tredagskæg. En engangsplastik skraber i marineblå med lyseblåt hoved med en række parallelle knive også til mænd. Måske har kvinder i Kroatien ikke hår på benene. Eller også er de ligeglade. Damen bag kassen virkede muggen og indadvendt. Måske har hun også hår på benene.

Starter med at presse den turkis gele ud af sprayflasken og begynder at smørre den på benene. Den forvandler sig til hvidt skum. Gillette the best a can get eller noget i den stil rumler i baghovedet. Er det måske tiltænkt at mænd bedst kan lide kvindeben uden hår?

En gammeldags tung sprittet eau de cologne duft breder sig på terrassen og overdøver rosmarin og lavendelblomsterne i haven. Gad vide om duften er testet i et eller andet laboratorium eller fokusgruppe for mænd med skægstubbe. Gad vide om de har valgt den ud fra at de selv kunne lide den eller om de har tænkt at den tiltrak kvinder?

Tager skraberen og trækker den systematisk fra foden op ad benet. Stribe for stribe kommer huden til syne. Nu uden skægstubbe. Skyller benene af i fodbadevandet. Enkelte hår sidder stadig. De skæres brutalt væk. Har kun fået en enkelt blødende ridse.

Tørre fødder og ben. Føler mig kvindelig med nybarberede ben - der lugter af mand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aloe Vera Gel og mandehørm er publiceret 13/07-2015 14:42 af Victoria Wandall.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.