Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Min dejlige svigermor og hendes ven er taget af sted her til formiddag, Jeg syndes ikke at jeg kunne være bekendt at tage på arbejde i dag !! Min søster og svoger kom jo også i går, så vi har haft fuld hus. Er alt andet lige taknemlig for at vi kun havde Michelle hjemme. Jeg tror at hun har nydt at være " ene " barn, - må hellere rette barn til teenager, man er jo ikke et barn når man snart bliver 18 ?
Vi havde en kanon hyggelig aften i går. Min nye svigerfar er en rigtig lun og frisk fætter!! Han er Englænder og faktisk en gammel ven af familien. Han mistede hans kone for knap 2 år siden, og min svigermor har været alene i en hel del år. Så jeg kan kun onde dem alt muligt godt.
Hele aften foregik næsten mest på engelsk. Engang imellem måtte vi tage os selv i at slå over til dansk. Svigerfar er gammel maskinteknisk ingeniør og har undervist i en menneske alder. Selv om han er 75 år er han ikke bleg for at lufte hans motorcykel. Her i sommer tog han lige en tur i Frankrig i 3 uger. Han blev helt elektrisk da min søster fortalte at hun havde motorcykel kørekort, og hun ønsker sig brænderne at få råd til en motorcykel.

Da mændene tog af sted ud for at spille golf, var jeg alene tilbage med min søster. Jeg havde faktisk regnet med at hun havde en masse planer og skulle en hel masse. Men nej !!
Hun er begyndt på en slankekur igennem vægtvogterne, og har faktisk tabt sig 9.5 kg på 6 uger. Det syndes jeg er utrolig flot !! En stemme inden i mig skriger - BARE DET VAR MIG !! Ikke fordi min vægt er så "slem" , Men jeg har alligevel taget 15 kg på. Så fra at være slank, er jeg nu lettere buttet !! I mine øjne er jeg blevet fed... For mig drejer det sig ikke så meget om hvad der står på vægten. Men mere om velvære !! Og det føler jeg bestemt ikke jeg har i den krop jeg bevæger mig rundt i lige nu.
Jeg kender også grunden til hvorfor at det er gået sådan. Følelser og afmagt !! Alt det jeg har været igennem med min søn de sidste 2 år, har udviklet sig til at jeg trøstespiser !! En forbandet ond cirkel at komme ind i. Men jeg er klar over det, og ønsker at det skal have en ende.
Men jeg skal have de sidste følelser bearbejdet før at jeg begynder. Min søn har omsider fået de struktureret og trygge rammer, som jeg forgæves har forsøgt at få hjælp til. Han har fået ro i sit sind og er blevet en harmonisk dreng. Men det har gjort, og gør stadig forbandet ondt. At kommunen ikke har en særlig god handicap politik !! At de må sende børn uden for amtet for at de kan få den rette hjælp. På det sted hvor han er, var de 3 ud af 4 drenge fra samme kommune da han startede. Det siger jo lidt !!

De kære mænd er kommet tilbage. Min søster var så " dum " og spørge til hvordan det var gået.. Hmm det skal man ALDRIG gøre med de to !! Med mindre man har en lille smule interesse for golf, hvad hverken min søster eller jeg er !! Lige nu er der meget ro over dem, de ser golf i fjernsynet. Kan ikke lade være med at trække på smilebåndet, og tænke på når ungerne ser tegnefilm. Så er der også ro over feltet !!

Min søster er taget hjem til vores far, ikke så meget af lyst. Men mere at en eller anden form for pligt tror jeg. Efter at han har fået et alkoholiseret kvinde menneske og hendes hund installeret, er han faldet gevaldig i graderne !! Heldigvis har hun været på antabus i 2 måneder nu. Jeg håber at hun kan holde ved. Jeg har meget bevist ikke ville blande / eller hjælpe !! Et eller andet sted har jeg det med, at jeg gerne vil " save the world ". Og roder mig ud i alt mulig !! Men denne gang har jeg indset at mine genopladelige batterier har kørt på vågeblus i lang tid. Ikke en nem erkendelse for mig !! Men som min mand ville sige - Det var også på tide at jeg indså det !!

Normalt er det min mand der er køkken chef her i huset. Har en køkken politik der hedder - han sviner til og jeg gør rent !! En ordning vi begge er tilfredse med. Men i dag tror jeg at jeg vil lade ham holde fri. Nu hvor han endelig har en der gider og høre, og snakke om golf.

Så nok for denne gang, vi ses

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Koble af er publiceret 27/09-2003 18:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.