Efterår, morgentrafik og tobaksafgifter-

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
3 år siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
2 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
5 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
3 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
1 år, 4 måneder siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
3 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
Nu siger kalenderen 1. oktober. Vi er godt på vej mod efteråret. Det kan godt mærkes om morgenen, hvor det er koldt - ja, så koldt at der skal handsker til, når jeg begiver mig udenfor. Sikker en sommer vi har haft og eftersommer med - det er utroligt, og alle bladene er endnu grønne og sidder stadig på træer og buske. Sommeren vil ikke bare sådan overgive sig til efterår og vinter. Denne sommer må have opladet en masse energier i os, hver især, så vi er parate til at stå den kommende vinter imod. Jeg tror ihvertfald, at det har betydning for både krop og sjæl, hvordan sommeren har været.

Det er den skønneste morgen med højt solskin - men koldt. Jeg er lige kommet hjem igen - jeg kørte Anne i skole. Vi tog begge en lidt længere morgenlur og så lovede jeg Anne at køre, istedet for at hun skulle tage bussen. På den måde vandt hun en halv time mere herhjemme.
Sikker en morgentrafik der er i og omkring byen om morgenen. Bil efter bil og kofanger ved kofanger. I hver bil sidder ikke meget mere end én person. Heriblandt blandes skoleelever - både på cykel og til fods. Ja, selv små indskolingselever, der - trods den tætte trafik - klarer sig.
Gad vide, hvor stressede disse morgenbilister er, når de holder der, i kø ved lysregulering, i venstresving eller for toget. Venter, speeder, dytter og ser mere eller mindre sur ud i ansigtet. Tænk, hvis bare nogle af alle de trafikanter tog 5 - 10 minutter før hjemmefra. Måske ville trafikken glide lettere. Måske villle bilisterne blive lidt med hensynsfulde og ikke kører lige ud foran bilen i rundkørslen, som altså ikke skulle dreje der, hvor næsten alle biler drejer fra. Min egen oplevelse fra i morges. Heldigvis vidste jeg, hvor bremseren sad - ellers havde det sagt "SKRALLE-BANG". Jo, det irriterer mig, at nogle bilister ikke tager hensyn, men kører efter eget hoveds godt befindende.

Ellers har jeg en afspadseringsdag i dag. Indtil aften skal jeg bare gå herhjemme og hygge og måske en tur op i vor lille lokale Dagli´ Brugs efter 20 Prince 100. I dag er afgifterne jo sat ned på cigaretter, tobak, øl og sprut.
I aften skal jeg til personalemøde i vores gruppe. Hertil skal jeg skal også lige have forberedt mig lidt og så er der jo altid vasketøj, støvsugning og hvad ved jeg.

Hyggehejsa fra en tobakshungrende Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterår, morgentrafik og tobaksafgifter- er publiceret 01/10-2003 08:47 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.