Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har taget en fridag i dag..Har ingen faste, det er jo fordelen ved at have sin far som arbejdsgiver. Jeg kører 100% mit eget løb,og som han siger - han er ligeglad med hvor mange penge jeg tjener,der er jo mig selv der skal leve af dem !! Det kan han jo have ret i.
Men han ved også at jeg ikke er den der bare ligger på den lade side, det sker tit at jeg har en arbejdes uge på 7 dage. Jeg har nok arvet mit arbejdes gen fra ham, han kører 365 dage om året hvis han kan komme af sted med det.

Jeg har følt min mentalt træt de sidste dage, jeg tror at de spekulationer vedr. min søn der har optaget mig meget. Og så det med at mit erhvervskort ,hvor jeg virkelig troede at jeg var ude på dybt vand. Men det sidste skulle være i orden nu. Heldigvis

Mht. til min søn.. Han har været hjemme fra i over et år, men det er først inden for de sidste måneder at jeg har reageret kraftig på det. Da han blev anbragt som det så " flot " hedder, havde jeg en psykisk syg veninde og hendes børn boende. De fyldte så meget i mit liv at jeg ikke på det tidspunkt ikke havde nogen form for tid til at tænke eller føle i mit eget.. Jeg overgav mig langsom 100% til dem og deres, til sidst følte jeg at jeg styrede deres liv !! Det har været en hård periode, og ikke mindre hårdt at få mit eget liv tilbage. Derfor er jeg også ved at skrive en slags referat over hvad der skete dengang. Få nogle ting sat på plads over for mig selv, hvorfor jeg bla lod mig selv rive med på den måde..
Det har også betydet at jeg har reageret med tilbagevirkende kraft mht. tanker og følelser. Men jeg er ikke i tvivl om at det er det rigtige jeg gjorde mht. min søn. For han SKAL have de rigtige betingelser og omgivelser. og det kan han ikke få her hvor vi bor. Det er sørgeligt men sandt !! Selv de offentlige ansatte ryster på hovedet over den politik de kører med handicappede her i kommunen.

Nå men jeg har jo booket min dag op med alverdens gøre mål. Typisk mig, kan ikke holde fri uden at have en masse planer.

Håber at det bliver en god dag !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godmorgen !! er publiceret 08/10-2003 06:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.