Bedst at blive i egne sko.

Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hvornår lærer jeg at blive i mine egne sko? Hvornår finder jeg ud af, at udlevere et andet menneske, er den mest nedrige handling, der kan tænkes? Øv, hvor er jeg træt af det. Nu sidder jeg her med et sug i maven og fortryder så bitterligt mine ord. Jeg må håbe, at ordene går i glemmebogen. Det gør de jo nok, men lektien har jeg atter en gang lært. Det er allerbedst at blive i sine egne sko.

Jeg har haft fri i dag. Jeg har loppet herhjemme og jeg har været på nabobesøg. Det var smadder-hyggeligt og vi fik en vældig sludder og noget kaffe. Det er da dejligt at komme lidt ud en gang i mellem, men nu har min kalender været næsten mere end over-booket den sidste lange tid. Det er som om, vi er kommet ind i en stime af arrangementer og fester og andet socialt samvær at gå til eller også har vi gæster. Jeg gik og glædede mig til en fredelig og stille hjemmeweekend. Jeg tænkte slet ikke over, at efterårsferien er nær forestående. Annes kusine kommer på ferie fra på lørdag og så kom jeg til at invitere hendes forældre - min bror og svigerinde på middag, når de kommer med hende. Men søndag - den skulle være "hellig" - uden nogen form for planer.

Jeg skal i gang med at sylte rødbeder, så vi har dem at tage af til vinter og jeg skal også have høstet mine store, flotte madæbler, inden frosten tager dem. Jeg kan sikkert nå at lave æblegele af dem endnu. Jeg synes, at tiden løber fra mig, så jeg ikke når det, som jeg gerne vil. Tiden smuldrer mellem hænderne på mig og jeg får næsten ingenting lavet udover det allermest nødvendige. Om ikke andet skulle jeg måske prøve at lægge en plan for min dag og se, om den så var nemmere at udfylde med fornuftige ting. Jeg glæder mig til nogle sammenhængende fridage herhjemme - uden at skulle noget som helst, udover at få orden i de ting, som jeg synes ligger og fylder op - om ikke andre steder, så i min underbevidsthed. Problemet er bare - på nuværende tidspunkt, at nogle sammenhængende fridage nok også vil flyde ud til ingenting.
Nåh - jeg må acceptere tingene, som de nu engang er. Jeg skal nok få noget af min energi tilbage. Jeg må så ordne mine ting lidt efter lidt, eftersom jeg har overskud til det.

Nu er det sengetid. Jeg mangler bare lige at børste mine tænder, inden jeg ligger under min dyne. Jeg skulle gerne være frisk og udhvilet i morgen, når jeg atter møder på job. Jeg vil nødig komme for sent, fordi jeg har haft for travlt med at sove. I morgen skal vi se kongelige forlovelse - de gamle beboere og jeg.

Godnat og sov godt til mine læsere.

Hyggehejsa fra en småforvirret Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedst at blive i egne sko. er publiceret 07/10-2003 22:27 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.