Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Åh, det er virkelig en lise for sjælen, at have nogle fridage i sigte. Det har jeg brug for. Det tog lang tid at komme over forrige weekend, hvor der jo skete så meget. Jeg er glad for, at denne her weekend bliver stille og rolig - på sin vis. Sidst på eftermiddagen får vi jo besøg af min bror og svigerinde, der kommer med Malene, som skal være på ferie hos os i nogle dage. Jeg skal så bare lige have støvsuget og forberedt maden til i aften og så kan jeg ellers slappe af eller nusse rundt, som jeg har lyst.

Jeg kan godt mærke, at jeg har brug for fred og ro. Allerhelst \"flygtede\" jeg hjemmefra - en tur over i sommerhuset, som min svigermor har på Mandø. Bare tage der over og få en alene-periode i et par dage, hvor jeg kan få bearbejdet alle de tanker, som kværner rundt i hovedet. Få tudet ud - tillade mig selv at give efter for sorgen, som jeg bærer på over min kroniske sygdom. Når jeg er ved at græde, tager jeg mig sammen og får det stoppet. Jeg tror, at jeg mangler, at give mig selv lov til at komme af med det - bare græde og græde og græde - uden at blive afbrudt. Herhjemme kan jeg ikke rigtig give slip på mine inderste følelser, når jeg har en teenagerdatter, som har sine egne problemer og følelser at slås med. Jeg må og skal og vil tage hensyn til hende. Nej, jeg har brug for at komme væk fra det hele og bare være mig selv. Væk fra telefon og 117 andre ting, som - for mig på nuværende tidspunkt - griber forstyrrende ind. Lige nu er mit hoved ved at sprænges og jeg bruger en masse energi på, at opretholde mig, som jeg forventer af mig selv i forhold til min familie i særdeleshed og omgivelserne i almindelighed. Jeg mangler ny energi og jeg mangler at mærke efter allerinderst i mig, hvilke følelser, der ligger og venter på at komme til udtryk. Jo, jeg tror virkelig, at jeg gør det. Stikker af til Mandø et par dage og så komme frisk og ny hjem igen.

Nej, nu må jeg i gang med at komme videre med min dag. Jeg har bestemt, at jeg serverer koteletter i fad med ris til og til dessert lidt is. Det er en nem ret at tilberede. Jeg orker ikke at stå flere timer i køkkenet - men jeg håber, at min koge - bage - sylte gen snart bliver vækket til live igen. Ligeledes glæder jeg mig meget til at begynde at sy igen. Jeg skal bare lige først have ryddet op i både mit mentale hus og i mit rigtige hus. Begge steder er facaden - det ydre - rammerne pæne og velholdte, men i skuffer og skabe og ligeledes inde i det mentale hus, er der rod og kaos. Der skal ryddes op i begge huse, men jeg må begynde med det mentale hus i min alene-hed i det rolige og afstressende miljø på den lille perle Mandø.

Bortset fra min jammer - eller selverkendelse - så går det fint. Jeg vil ønske mine læsere en rigtig god weekend. Pas på jer selv og skriv gerne en lille hilsen/opmuntring, om I har lyst.

Hyggehejsa fra en eftertænksom Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg og alene-hed. er publiceret 11/10-2003 10:55 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.