18 år siden

at lade stå til

Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
6 år siden
Ja, så skete det igen.....

Det er sgu lang tid siden, men det kommer jo engangimellem.

At stå op, gøre sig klar og så pludseligopdage at man er stået en time for tidlig op, være pisse forvirret, gennemgå årsagerne...måske vintertid, for så at opdage at man bare er frisk og derfor ikke kan sove mere.

Men så har jeg da muligheden for at udnytte min friskhed lidt nu.
Få skrevet lidt. SElvom jeg ikke ved hvad. Så har jeg jo heller ikke oplevet mere i denne her forskudte time!!

Kunne mærke min trang til kontrol eksplodere i år, hvor vifik gennemgået hvad der sker til eksamen.
Og jeg skal først op til marts, men alligevel er jeg allerede gået igang med at planlægge hvilken menu, hvilket tema og hvordan bordet skal opdækkes.

Måske tåbeigt, men jeg har fået en fremragende ide´, som bare skulle skrives ned og undersøges.

Jeg har nemlig tænkt mig at have emnet litteratur, pynte bordet med bøger og tage vine fra områder hvor forfattere, figurer og berømte menensker kommer fra. For at give det hele lidt spice!!

om jeg så kan sælge det hele når tiden kommer ved jeg ikke....jeg er ikke den store sælger, men jeg synes selv det er en god idé.
Og man kan aldrig starte for tidligt, når det gælder eksamen.
Jeg er også allerede gået igange med at læse meget af pensum, men det er så jeg kan forstå det hele. Fordi holdkæft hvor er der dog mange ting en tjener skal kunne!!!
Det er sgu ikke bare tallerkensvingere!!!..kan jeg godt ghilsen og sige.

Jeg nævner: vin, historie, fremstillingen af både vin, cognac, likør, sprit, kaffe, the, champagne, hedvin osv.., gastronomi, inkl. saucer, udskæring af diverse kød og fiskeracer, sæsoner for diverse racer, gastronomiske udtryk, bordopdækning, glas, blomsterdekorationer, salg, service, gæstepsykologi osv, osv.

lige nu kan jeg iikke forestille mig at jeg nogensinde lærer alt det, men derfor er jeg allerede begyndt med at læse op.

Der er stadig stilstand herhjemme og i mit hovede, men nu ved martin det heldigvis, at jeg ikke har så meget overskud og det gav lidt ro. Han prøver på at forstå det og det er nok. VI er meget forskellige på det område, men bare han prøver, så er det ok.

Trangen til at flygte er der stadig og den bliver større ligeså snart jeg bliover presset. Det er ikke meget pres der skal til, men det må jeg accepterer lige nu...jeg kan og orker ikke andet.

Bare lad stå til....ikke tage stilling...det er faktisk betryggende på en måde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at lade stå til er publiceret 09/10-2003 06:17 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.