Instant karma.

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Påske
Bjørn Langki...
2 måneder, 8 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Generation Identitær
Ansu Orheim ...
5 måneder, 10 dage siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
2 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Har lige hørt John Lennon's Instant karma - måske hedder sangen noget andet - men ordene ramte. Kom til at tænke på, at jeg engang har hørt noget om årsag og virkning.

Ordet karma var årsagen, og virkningen må så være, at jeg kom til at tænke min dagbog her på Fp. Det er rigtig længe siden, jeg har befundet mig her.

Hvad har jeg så egentlig oplevet siden sidst, her kommer jeg vist til kort. Hukommelsen er så sandelig ikke hvad den har været, måske bliver man mere selektiv med årene, sorterer alt uvæsentlig fra, eller måske er det bare en dårlig undskyldning for at være blevet virkelig glemsom, her ville mine døtre nok indskyde: det har du da altid været.

Meget af min tid går med at male, det bliver jeg vist aldrig træt af. Alle de mange farver gør mig glad i låget.

Nogle bøger bliver det da også til. Tre jeg lige kan komme i tanke om er besynderligt nok alle tilknyttet LA, som bestemt ikke er mit parti. Henrik Dahl's NT læste jeg med stor undren, han fik da også virkelig på puklen for den roman. Det eneste sted han fik en rimelig kritik, var Ugeskrift for læger. Det har vist senere vist sig, at han havde fat i noget.

Så var der Anders Samuelsen - Comeback Kid -Hvor jeg tænkte, man behøver vist ikke at være særlig smart, for at havne på den taburet, og nu er han så vores alle sammens udenrigsminister.

Leif - fra plovfure til bonede gulve var meget hyggelig læsning. Det var til gengæld ikke - Den store joker - af min - yndlings klog mand - Lars Trier Mogensen. Den gang tænkte jeg, at han (Tromp) var en god joke, vinde kunne han da ikke, det var hævet over enhver tvivl.

Det viste sig jo så, at det kunne han, og med ham ved roret har vi lært mange "sjove" ting, som fake news og alternative sandheder, og så er der ham der Sean Spicer han minder utrolig meget, om ham vi lærte at kende som komiske Ali fra Irak.

Når man begynder at interessere sig for politik, så er man i sandhed godt underholdt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Instant karma. er publiceret 29/04-2017 15:13 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.