Ingen er sure - smilet vender bare på hovede

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er min pc´er ny og klar igen - eller rettere mit antivirus-program. Vores private computerekspert har lige været og geninstallere progammet, så nu kan vi køre med programmet et år igen. Herlig ting - at have. Det sparer for mange dumme problemer.

Dagen i dag har været god. Anne og jeg har holdt efterårsferie, mens far var på arbejde. Jeg fik en veltrængt morgensøvn og hyggede mig ellers herhjemme med vasketøj og andre små hængepartier. Jeg var også lige en tur i Brugsen efter en blomst til min nabokone, som er blevet opereret i hånden. I morgen vil jeg gå over og ønske hende god bedring og få en sludder med hende. Vi har allertiders naboskab og hun er parat til at lægge øre og skulder til, når jeg har noget, der skal ud. Ja, hun og hendes mand står altid klar med en hjælpende hånd i alle henseender. Nu kan jeg så gøre lidt til gengæld. Jeg ved, at lidt omsorg altid gør lykke og derfor er der heller ingen betænkelighed med at give hende en blomst og hjælp til gengæld, nu hvor hun sidder med hånden i gibs og næsten ingenting kan.

Den anden dag lå en indbydelse i postkassen. Jeg kunne ikke gætte, hvem det var fra, men det var altså fra en gammel nabomand, som inviterede os til sin 90 års fødselsdag. Frisk og rørig er han og slet ikke til at forstå, at han fylder 90 år næste gang - dagen før min fødselsdag, så den ene dag, mens vi er til fest hos ham, er han lige dobbelt så gammel, som jeg. Nu ikke fordi jeg går så højt op i, hvor gamle vi er, hver især, men det er da en lidt morsom tanke, synes jeg. Iøvrigt er det første gang, at vi skal til 90 års fødseldag - gad vide om det spænder af, som nytårsaften i fjernsynet hvert år.

I går var Anne og jeg i Skjern med kusine Malene. Vi havde en fin tur, både derop og hjem igen og vi havde igen nogle hyggelige timer sammen med familien deroppe. På et tidspunkt, mens vi var der, blev Malene lidt mopset og sad og surmulede i sofaen. Min svigerinde sagde til hende, at det kunne hun godt lade være med. Anne sagde så, at Malene ikke var sur, men at det bare var hendes smil, der vendte på hovedet og så kom vi alle sådan til at grine - Malene mest - og den hyggelige stemning var igen oprettet.
På vejen hjemad glemte jeg at blænde ned for en bilist, som havde blændet ned for mig. Mens jeg undskyldte for mig selv, skyndte jeg mig at blænde ned, men bilisten blev møgsur og viste med stor overlæg, hvad han mente om "dumme" medtrafikanter. Han blændede op igen og det kunne så være straf til mig. Ak ja, vi kan vel alle fejle med en forseelse, men nogle bilister er åbenbart mere fejlfrie end andre, så de har retten til at gøre, hvad de finder mest passende, når de bliver krænket på en mørk landevej.

Jeg er blevet godt forkølet. Jeg hoster og nyser og drikker kamillathe med honning og citron. Jeg har også købt en pose Fisherman´s Friends, så jeg tror snart at jeg er kureret. Nu står min dejlige seng og venter på mig, så derfor skynder jeg mig at sige GODNAT.

Hyggehejsa fra en forkølet Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen er sure - smilet vender bare på hovede er publiceret 15/10-2003 22:05 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.