Action!

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som er specielt actionfyldt, og prøv samtidig også at indføre et spændingsmoment som allerede fra starten fastholder læseren. Teksten skal skrives i nutid. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jeg lagde hånden på dørhåndtaget, tog en dyb indånding, og smækkede døren op. Der var to fyret, begge med Uzi’er. Jeg sigtede midt på brystkassen på ham til venstre, trykkede af to gange, skiftede til ham til højre, og klemte aftrækkeren to gange igen. Double tap. De gik ned som kartoffel sække. Jeg løb over værelset og smadrede min skulder ind i døren derover. Der var ingen grund til lydeløshed. Skuddene havde larmede nok til at vække de døde. Dog ikke de to jeg lige havde dræbt.

Døren sprang med et smæk og jeg kastede mig ind og rullede hen af gulvet. Ingen tid til at sigte her. Tre mørke skytter. Jeg udnyttede mit overraskelsesmoment til at plaffe to af dem ned. Den tredje fyrede løs på mig mens han sprang om bag en sofa. Jeg kunne skimte hans fødder under sofaen så jeg sendte en byge af bly efter dem. Der lød et højt skrig og han væltede om på siden. Nu kunne jeg se hans hoved, tre skud og han var færdig.

Jeg trykkede knappen der spyttede magasinet ud af min Baretta og smækkede et nyt ind i skaftet. Det ville være selvmord at gå gennem døren på det andet side af værelset. Jeg så mig omkring. Vinduet. Jeg kiggede ud. Der var en afsats jeg kunne skutte mig på. Den var femten centimeter bred, men jeg kunne gå på den. Ved det næste vindue, kiggede jeg ind. Igen tre. Alle med deres Uzi’er peget direkte mod døren. Jeg ville ikke havde haft en chance.

Jeg er ikke sart. Jeg skød to af dem i ryggen, kastede mig gennem glasset og landede på gulvet. Den sidste fyrede løs og en mur af bly kom mod mig. Heldigvis havde jeg landede bag et skrivebord der optog kuglerne. Pludseligt stoppede knaldene. Hans magasin var tomt. Jeg sprang over skrivebordet og skød ham midt i ansigtet. Værelset stank af krudt.

Jeg åbnede døren til soveværelset. Hun kom imod mig. Hun var klædt i en tætsiddende næsten gennemsigtige, nedringede kjole med en lang slisk op af højre ben. Hun havde langt lyst hår. Hun lagde armene rundt om min hals og kyssede mig dyb og længe.

Jeg pillede en smog ud af pakken. Mine hænder rystede let. Mens jeg tændte, kiggede jeg på skærmen. ”You have reached level 25. Yours is the all-time record high score. Please enter your name below.”

Skriv kommentar

Besvarelsen Redningen er publiceret 21/10-2009 10:38 af Carsten Breuning (carstenb) under skriveøvelsen Action!.
Version 1 - 21/10-2009 10:38
Besvarelsen er på 401 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Mejnert
Du glemmer, at øvelsen skal skrives i nutid. Du har en del stavefejl. Efter min smag er der for meget skyderi i en så kort tekst. Prøv måske at skrive den som novelle.
10 år siden