Inspirationsøvelse #4

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 3 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 3 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

"Babe... vil du ikke godt lade være - please?"
Det var de sidste ord jeg fik sagt til Natalja, inden hun styrtede ud af døren.
Hendes indre vrede og styrke havde forstenet mig, og jeg stod nu bare og stirrende tomt ned på gaden fra vinduet. Natalja løb hen imod en hvid varevogn, og da hun var steget om bord, satte den hurtigt i gang.
Jeg vendte mig om og stod lænet op imod køkkenbordet. Et vredes udbrud tog pludselig ved mig, og jeg tog med et fast tag fat i blenderen og kastede den hårdt ind i væggen. Glasset fra den fløj rundt i lokalet. Derefter svigtede benene mig og en strøm af tåre flød ned af mine kinder. Jeg elskede hende, men kunne ikke længere holde til hendes evige trang til adrenalin kick.
Sidste gang havde politiet kommenteret til fjernsynet at vandalisering på dette niveau ikke ville blive tolereret. Natalja havde været heldig ikke at være blevet set. Det var held og intet andet.
Denne gang havde hun ikke bare planer om at ødelægge parkerede biler og busser. Sammen med sin partner ville hun denne gang have udbytte ud af deres såkaldte aktioner. Jeg havde ingen ide om hvad hun havde i tankerne, og aldrig havde jeg forestillet mig det så slemt.

Der var gået et par dage siden Natalja var stormet ud af døren. Fjernsynet kørte i baggrunden, mens jeg lavede aftensmad. Min opmærksomhed blev dog hurtigt rette imod tv'et da nyheden om en plyndret værditransport blev bragt.
"En værditransport blev i dag plyndret af to gerningsmænds, som man mener har forbindelse til de tidligere vandaliseringer. Chaufføren af værditransporteren blev overfaldet af to unge, hvoraf den ene var en bevæbnet kvinde. En alarm blev udløst af chaufføren og da politiet nåede transport bilen, var den bevæbnede kvinde stadig på stedet - Hendes truende adfærd fik øjeblikkeligt politiet til at åbne ild og kvinden døde af indre blødninger på vej til hospitalet - Politiet har her til aften identificeret kvinden som værende Natalja Melnik"

Alting blev koldt omkring mig, og jeg kastede mig i gulvet og skreg af smerte.
Hvis jeg bare havde stoppet hende... Hvis jeg ikke havde ladet hende gå ud af døren, ville hun stadig have været i live... Det sortnede for mine øjne - mit livs kærlighed var væk.
Tilfældige ord: blender, værditransport, vandalisering

Skriv kommentar

Besvarelsen Såret kærlighed er publiceret 06/09-2010 18:36 af flamingo-freddy under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #4.
Version 1 - 06/09-2010 18:36
Besvarelsen er på 386 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

13 år siden
#1 Jonatan
Ordene bliver fint føjet ind i teksten, og du formår at besvare skriveøvelsen på acceptabel vis.
Der er nogle enkelte sprogforstyrrelser såson "stirrende" i stedet for stirrede og "tåre" i stedet for tårer, men ellers hænger det okay sammen.
Vi kender alle kærlighedens sår (som selv ikke tiden altid kan helbrede), og da du skriver "Min opmærksomhed blev dog hurtigt rette imod tv'et da nyheden om en plyndret værditransport blev bragt", ved jeg med det samme, hvad der er sket.
Det er måske lidt for forudsigeligt, og folk, hvis kærlighed bliver knust, er jo ikke en ny opfindelse, så måske kunne du have lavet et overraskelses-input eller have givet kagen "lidt mere drys", hvis du forstår, hvad jeg mener.
Men ellers... 4 stjerne
Jonatan
13 år siden