Miss Sarah er mit navn

Western

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i det vilde vesten. Altså en western, gerne med vaskeægte helt og led skurk, og hvad der nu ellers hører sig til. Brug gerne mange sanser i beskrivelsen. Der skal affyres mindst ét skud undervejs i historien. Du vælger selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Sarah vrikker med bagdelen, da hun går rundt i saloonen. Den eneste der ikke glor efter hende er fyren oppe ved baren. Han kigger ikke. Det irriterer hende. Han drikker sit sprut. Det gør han altid. Hun har spurgt sig for i byen, men ingen kender hans navn. Eller måske vil de ikke fortælle det, fordi hun er en af Prestons piger. Sarah ser på uret. Om ti minutter har hun fri. Så mærker hun en stor hånd på sin skulder. Det er Smith. Han kommer ofte og bruger de penge han tjener på pigerne i saloonen. "Har du tid?" Han vifter med en pengeseddel. Sarah ser på uret. Om syv minutter har hun fri. Preston nikker. Hun tager pengeseddelen og lægger den ned i sin bh. " Altid."

Hun løber ned af trappen. Skæver til uret. Det tog sytten minutter. "Fandens" Mumler hun mens hun knapper sin "artige" kjole. Da hun står ude i solen kigger hun sig om. Lille Brian sidder uden for doktoren. Hun vinker til ham og han smiler. "Kom Miss Sarah." Mens hun løber over mod ham, tænker hun over, hvor rart det er at blive kaldt Miss Sarah. "Hvorfor sidder du her helt alene lille Brian." Brian retter ryggen. "Jeg er ikke lille, Miss Sarah, jeg er ved at bliver storebror." Han smiler. Sarah ser ind til doktorens. "Tillykke Brian." Hun smiler. "En storebror skal have." Sarah hiver en mønt frem og lægger den i lille Brians hånd. "Tusind tak Miss Sarah." Han rejser sig og bukker.

I det samme løber to mænd ud fra saloonen. Sarah hiver Brian ned og gemmer ham bag sig. Den ene er Smith, den anden er den fremmede i baren. De slås med de bare næver. Sheriffen løber ned og skiller dem ad. "Mine herrer hvis De ikke kan beherske Dem, skal De lave en skydeduel." De to mænd stiller sig klar. Sarah knuger lille Brian ind til sig. De to mænd går fra hinanden og... Et ordenligt brag lyder fra en pistol. Smith falder sammen og er død.

De andre mænd trækker Smith væk fra gaden, og den fremmede står og kigger på. Et lille smil kruser om hans mund, da han vender hovedet og ser Sarah. Han går hen mod hende. Sarah slipper Brian og rejser sig. "Hvorfor alt den postyr." Hun stiller spørgsmålet uden at skælve. Brian gemmer sig forsigtigt bag hendes skørter. Han spytter i sandet. "Han sagde, du var dårlig Sarah." "Mit navn er Miss Sarah, og siden hvornår er vi blevet dus?" Med den bemærkning går hun ind i saloonen. "Preston." Kalder hun. Preston dukker op med Sussie om halsen på ham. "Hva' er der min skat?" Siger han og tømmer en flaske. "Mit navn er Miss Sarah, og jeg siger op." Preston måber. "Jamen Sarah, du er den bedste, jeg har haft." Han frigiver sig fra Sussie. "Mit navn er Miss Sarah." Svarer Sarah kun og drejer om på hælen. Hun smiler, da hun sider op på sin hest og rider bort.

Skriv kommentar

Besvarelsen Miss Sarah er mit navn er publiceret 14/07-2011 22:43 af Lille Frikke under skriveøvelsen Western.
Version 2 - 14/09-2013 12:50
Besvarelsen er på 500 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Petronella
God historie! Kan virkelig godt lide de ord du bruger for at give udtryk af at det er en western, flere ville dog ikke have skadet :) Samt elsker jeg den slags kvindelige hovedperson det lader til du har skabt i Miss Sarah.

Slutningen er... ja slutningen. Den er der for at være der. Du fik pludselig travlt med at runde af, og det skader, for mit vedkommende, den ellers så gode opbyggede historie.

Ellers er der et par stavefejl og du laver store bogstaver, hvor der ikke skulle være store bogstaver.

Men alt i alt rigtig god historie! :)
9 år siden