Lykkelig og forelsket

Stærke følelser

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvori en person beskriver en stærk følelse, gerne ved hjælp af metaforer. Hvordan føles det at være jaloux, være lykkeligt forelsket eller måske skulle træffe en svær beslutning? Brug fantasien. Teksten skal indeholde en beskrivelse af hvordan følelsen opleves fysiologisk - hjertebanken, gåsehud, kulderystelser m.v. Teksten skal ligeledes vise, hvad følelsen afholder personen fra, eller måske driver ham/hende til at gøre. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jeg kan slet ikke koncentrere mig, det er som om læren bare står og visker, noget fuldstændigt ligegyldigt. Jeg er bare så fuld af glæde! Jeppe og jeg har endelig fundet vores kærlighed til hinanden. Og så lige overgangens hotte fyr, tænk at han vil have mig! Alle rejser sig, klokken må ha ringet, uden at jeg har hørt det. Pludselig kan jeg mærke to hænder på mine skuldre, de er varme. Jeg drejer nakken om, selvfølgelig er det ham. Jeg kan mærke hans ånde, den er dejlig. Havde faktisk helt glemt vi havde en aftale i dag, hvordan kunne jeg glemme det? Er jeg ikke rigtigt forelsket? Ej ups, jeg må hellere skynde mig så vi kan komme hjem. Hvorfor dummer man sig altid, når man er genert og skal skynde sig? Selvfølgelig taber jeg alle mine bøger på gulvet. Men sød som han jo er hjælper han mig jo, han siger ”Vi venter med det frække til vi er derhjemme” Hvad mener han lige med det? Jeg vil da ikke.. jeg vil da kun små kysse i starten, vi er jo trods alt kun 15. Håber han sagde det for sjov! Det skal jeg slet ikke tænke på nu! Jeg skal bare være glad for at han vil have mig!
Hjemme. Vi holdt i hånd hele vejen hjem, man kunne bare se at alle pigerne var misundelig over at han ville have mig. Vi går op på hans værelse og han låser døren, jeg står bare og kigger lidt rundt i rummet. Han kommer gående mod mig, men sådan et lidt fræk blik. Mit hjerte banker hurtigere og hurtigere, han begynder at tage min trøje af, jeg tager hans af. Han trækker min nederdel af, og jeg lukker hans bukser op og tager dem ned omkring hans knæ. Vi smider os i sengen. Jeg kan mærke hans varme læber mod mine, hvor er det en fantastisk fornemmelse.
På vej hjem tænker jeg over dagen, har aldrig følt mig så lykkelig som nu. Havde aldrig troet at man kunne have så mange sommerfugle i maven på en gang! Må mindst have taget 20 kilo på med alle de sommerfugle, jeg kan stadig føle hans kærtegn på mit bryst. Glæder mig til at se ham igen i morgen. Og gøre alle piger på gangen misundelige over at jeg har ham! Jeg er verdens lykkeligste pige.

Skriv kommentar

Besvarelsen Lykkelig og forelsket er publiceret 03/04-2012 18:01 af Mullen under skriveøvelsen Stærke følelser.
Version 1 - 03/04-2012 18:01
Besvarelsen er på 395 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.