Terrorisme


15 år siden 2 kommentarer Essays

4Endnu et stik (Brudstykker fra bunden - nr....
Når du kan mærke · at blodet løber ud af armene · og benene · til de st... [...]
Digte
9 år siden
5Ægte kærlighed (Brudstykker fra bunden - nr...
Jeg er opfostret med den type kærlighed · som man ikke taler om. · "D... [...]
Digte
9 år siden
3Stækkede gardiner (Brudstykker fra bunden -...
Gardinerne er trukket for · far er skredet igen · og mor er på klinik... [...]
Digte
9 år siden
8Kontrolfreak (Brudstykker fra bunden - nr. ...
Tabt kontrol · tabt ære · ydmyget · misbrugt · af min egen far. · Genvundet... [...]
Digte
9 år siden
6STOP! (Brudstykker fra bunden - nr. 13)
Jeg får kvalme · ved tanken af mig selv · ved tanken om den følelse · a... [...]
Digte
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Corby Wiley (f. 1986)
Terrorisme er indtil videre vel et af de mest brugte termer i det nye årtusinde, der er mange der har prøvet at definere det, men det er vel med det som med så meget andet; definition er en personlig ting ikke et entydigt begreb. Min definition på terrorisme er når en gruppe eller et folk, med voldelige eller dødelige midler forsøger at påtvinge andre f.eks. deres religiøse eller politiske overbevisning.

Når man snakker terrorisme er den 11. september en svær dato at komme uden om, de angreb USA/Vesten i Allah's navn, hvilket jo følge min definition må siges at være terrorisme.
Her stod Al-Queda bag, hvis man altså ikke skal tro det utal af konspirationsteorier der er i omløb.

Men Al-Queda er ikke de eneste der kan det med terrorisme, for selv lille Danmark red på ryggen af mægtige USA i terrorismens navn, da de valgte at gå i krig med Irak i demokratiets navn. For hvori ligger forskellen, er USA (og Danmark for den sags skyld) ikke også terrorister, hvis de med voldelige og dødelige midler forsøger at påtvinge andre mennesker deres politiske overbevisning, bare fordi vi i Vesten mener at demokrati er vejen frem, hvorfor skal andre så syntes det samme, hvad nu hvis de har det bedre med en stærk leder der styrer landet, så de kan bekymre sig om andre ting?

Nå, men nu hvor det næsten er lykkedes USA, med deres lille skødehund Danmark, at demokratisere Irak og forventer at resten verden bifalder deres fantastiske indsats, ja så vi jo også håbe at verden for sendt et lille takkekort til Mellemøsten når det lykkedes dem at islamisere os. Lige løn for lige arbejde tror jeg det hedder.

Jeg kunne godt tænke mig, at vi stoppede med at terrorisere hinanden og begyndte at koncentrere os om vores eget land, vi har nok problemer herhjemme og skulle vi nu få overskud til at se udover vores egne grænser, så lad os da hjælpe i stedet for at skabe flere problemer.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/04-2009 10:12 af Corby Wiley (Tiabisu) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 335 ord og lix-tallet er 46.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.