3Glad
Mærkeligt at være · Så glad en anden persons vegne · Uden helt · At vid... [...]
Digte
4 dage siden
8Livet uden humor
Hvad var livet · Uden humor · Hvis man ikke kunne · Grine når noget gik... [...]
Digte · sort humor, galgenhumor
9 dage siden
5Tak
Tak fordi i var der · Og i ved selv · Hvem i er · I fik mig · Til at føle... [...]
Digte
20 dage siden
2En skulder at græde ud ved
Hvad laver msn her på jorden · Hvis man bare er ingenting · Og alle k... [...]
Digte · egoisme, ensom, næstekærlighed
23 dage siden

Puls: 33,8

Publiceret: 5
Afgivet: 9
Modtaget: 20
Sys Høj (f. 1966)
Har siddet og debatteret og tænkt over det emne i psykologi timen, hvor vi fandt ud af at man ikke fik tingene til at hænge ordentligt fast, når man mulititaskede. Så blev tingene ikke lagret i hukommelsen på samme måde, fordi man fik for mange indputs på engang.
Man siger altid det kun er kvinder, der kan multitaske eller er det simpelthen, fordi det er kun er dem, som er nødt til at gøre det?
Fralægger mænd sig det ansvar, hvis man kan kalde det det og overlader det til kvinder?
Ja jeg er ikke den, som stryger, og snakker i telefon samtidigt, da jeg hader det første og ikke ret tit taler med nogen i telefonen.
Og så sad jeg og lyttede og så med i timen om måden mænd og kvinde opførte sig på og deres adfærd i det hele taget og undrede mig over den forskel, der var på hvordan folk blev taklet og hvem der viste hensyn og hvem, som var i stand til suge til sig og ikke var alle andre steder. Og der vil jeg sætte spørgsmålstegn ved om mænd kan multitaske, fordi de kan ikke samle sig om undervisning og kærester konstant på sms ;-)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/01-2018 22:55 af Sys Høj (Forårsglad) og er kategoriseret under Filosofihulen.
Teksten er på 201 ord og lix-tallet er 48.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.