Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, mine øjne er våde, jeg kan ikke styrer mine tanker. Jeg savner en i mit liv, men jeg ved at det aldrig sker.

Jeg redede udskrivningen i gynnastik 7 salen idag, printeren stoppede og intet kom ud, - jeg hev en løsning ud af røven, som altid. Pludselig spyttede den alt ud.

En anden måtte jeg fixe en opgave til en computer, det virkede.

Så var jeg til IT møde, og der kom vi ind på VR til skolen, en havde prøvet, de små headsets til telefoner, men overvejede et til en computer..jeg kunne så krydre med min viden, og informere om den trådløse ekstra løsning tpcast.

Hun bad mig sende hende nogle links, til noget af det jeg havde fundet.

Da jeg kom hjem var mine t-shirts kommet fra kina, flotte 3d tshirts shirts til under 80 kr stykket. Jeg har fortalt om det til min hjælper, og hun har bestilt nogle ting til sin datter og sig selv.

Jeg skrev til hende, på telefonen..fandt hendes nummer via internettet..om hun kom imorgen, så kunne jeg vise hende mine trøjer..blot for at se materialet. Så vidt jeg ved, er det tit det stof de bruger til at lave billigt tøj med..det mærkes som cashmere..blødt..men jeg har ikke forstand på stof. Jeg kender kun det stof, fordi det ligner sådan noget som de havde på i topgear engang..for mange år siden,..et bilprogram jeg tilfældigvis så,..hvor de kørte rundt på knallerter i et korea eller sådan noget...i dident pay to much attention..

Anyway, inden hun køber mere, vil det være en god ide at vise hende dem..Det kan informere hende mere omkring hvad hendes bestilte tøj nok er lavet af.

Jeg har før hørt andre snakke om, at tøjet var som det jeg kunne mærke.

Jeg overvejer at indsynge min kærligheds sang igen, og sætte teksten på i en youtube film..min anden sang er blevet hørt af nogle elever, og de vil gerne høre den anden..

Jeg blev beskyldt for at være venlig og pædagogisk den anden dag, jeg sagde at jeg ellers prøvede at være anti pædagogisk. Heh, ååh ja..da jeg satte printerne op, bad en om hjælp til at caste en film op. Han kunne ikke fortælle mig om problemet, så jeg gik derned uden at ha noget med, i tilfælde af, at der var noget der skulle laves. Salen var pakket med børn, samt økonomi lederen og 2 lærere..jeg gik lige hen til chromebooken der var koblet til, og fik den til at caste med det samme..jeg vidste at der var chromecast i salen..salen brød ud i instentan klap salver over hvor let jeg havde fået til det at køre.,jeg vente mig hurtigere om, og mumlede ved mig selv..jeg har ikke tid til det her..jeg manglede stadig at sætte en printer op, og informere ham fra IT, der ellers var blevet bedt om at køre ud og tjekke om det virkede.,men jeg havde grebet fat i ham, og sagt at der ikke var nogen grund til, at han skulle spilde 2 x 15 minutter på at køre derud, hvis jeg satte det op, og testede om det virkede..som jeg altid gør..og det virkede, så jeg gav ham en tilbage meldig på det..30 minutters kørsel sparet for ham.

Jeg har mødt ham et par gamge siden, når jeg har været på indkøb..først sagde han, at det var en god ide jeg havde haft..jeg ved ikke hvad jeg sådan set skulle svare ud over "jo" det var jo logisk.

Jeg snakkede med et par på IT mødet, kendte dem ikke..men mine tillærte evner til at snakke og lytte og spørge, lykkes faktisk for mig engang imellem..

Jeg hjalp selvfølgelig et par mere idag, men det var endnu mere uden betydning..

Jeg er stadig træt,og mit hjerte gør stadig ondt..det er en sugende fornemmelse nu..følelsen er blevet nemmere at definere.

Ps, husk glasset er hverken halv fyldt eller halv tomt, - men blot den forkerte størrelse til væsken

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trist er publiceret 02/05-2018 22:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.