1 måned, 14 dage siden

Et andet liv

Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
4 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg har siddet og set en serie i dag, sæson 2. Omkring en rum skib med mennesker, der tog til en alien planet, for at finde noget ud af dem, der var kommet på besøg på jorden.

så kommer tanken, hvis der var aliens derude..hvilket der nok skal være på en eller anden anden planet eller flere..så vil jeg håbe min evolutions tanke holder stik. Hvorfor, - Fordi når jeg tænker over det, hvad er så sandsynligen for, at en alien race, vil ha nået til deres teknologi niveau, uden først at ha smadret deres planet? Man kan ikke starte med max teknologi, - ikke at der findes et max, - men det vil være naturlig, at enhver race går igennem teknolgi platforme..du ved, - opfindelse af ild via, fosile brandstoffer osv..kernekraftt..og hvad ellers. Men Denne energi vil blive brugt til at forsyne et samfund, og dermed også begynde at tage på en planets ressourcer.
Derfor ville aliens nok være på jagt efter nyt land..nye planeter..det gode/dårlige er, at vores er brugt.

heldigvis handler evolution ikke om at udvikle intelligens, men om overlevelse, - så de fleste alien planeter med liv, vil nok være med liv, på samme måde som andet liv på jorden...ikke ens.

21:53 var inde på en af mine profiler et sted, - Jeg keder mig lidt, - ingen tilbage meldiger på de debatter jeg gik ind i..meh. Kiggede på en der kom fra min by, - vedkommende havde en..øh profil, med..øh et specielt indhold. Min profil der er omdannet til en mgtow profil..jeg kunne ikke se, at det var en jeg kendte, der var bag profilen..han skrev tillykke med vægttabet og at jeg så godt ud med det. Har sat Flash Gorden sangen over..jeg ved ikke hvorfor...anyway, han fortalte at det var ham..i dont care! - i was looking at people cos i was bored..you know clitus, i am bored..De bedste dage, er de dage hvor jeg kan kæmpe imod religiøse og deres dårlige moral..En var i gang med at omskæring var sket siden middelalderen, men at man nu ville ha det forbudt fordi man hader folk.. det så jeg...Call, - for hekse afbrændinger blev stoppet efter 1693 så vidt jeg husker..kan være 1683..ikke fordi man har kristne..men i dag kunne vi aldrig drømme om at gå tilbage til det..FOR det er UMORALSK! og af samme grund, bør det også stoppes, at man skærer i børn! Det handler ikke om had, men om moral! Moral som vi har fra det samfund vi lever i..og i vores samfund, er det ikke en moralsk dyd, tvært imod..folk har bare den der.."det må være had" men for at bruge de katolske's ord (ord jeg synes er så lamme at høre på) men vi hader ikke folkene, men synderen ;) eller retter sagt gerningen..for synd findes ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et andet liv er publiceret 16/10-2021 17:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.