Torsdag d. 22/12 (final v...
Ansu Orheim ...
3 måneder siden
Lyst til livet
Halina Abram...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
1 år, 4 måneder siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
8 år siden
Luftforandring.
Neola
2 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Hej dagbog, - så var jeg lige hurtig ovre hos min bror til hans fødselsdag. Inden havde jeg en debat med min mor, - hun var i det kritiske humør. Det er okey, men prøver man det på mig, for man svar på tiltale. Fra "den bluse er ikke pæn" - okey, det er ikke noget jeg kigger efter. til forklaringen om, at jeg lever som jeg har lyst til, og det betyder at jeg bruger noget mere tid på at spille end andre.

Jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det, - men jeg sagde igen til hende, at jeg ikke søger en kvinde mere. så havde hun travlt med den gamle stupide om, at en heller ikke ville søge en, der spiller så meget som jeg gør. Til det er der kun at sige, at jeg er ret ligeglad med hvad kvinder søger, - jeg søger ligesom ikke en. Jeg har travlt med at leve MIT LIV. Så hvorfor skulle jeg tænke på det overhovedet? jeg har allerede afvist at ville være sammen med en. Det er den der usle ting om, at det bare er fordi du ikke kan finde en, at du ikke søger.. Nej, - det er fordi jeg har fundet ud af, at der ikke er nogen der er værd at samle på. En der ikke blot betyder, at jeg skal omlægge mit liv efter en andens lyster og behov.. så nej :) Jeg lever mit liv, for mig! Det er det samme, som hvis en sagde "jamen der er også kvinder, der bare vil være leve deres eget liv alene" - fedt, men hvorfor skal jeg vide det? jeg er da 100% ligeglad med hvad de vil... Mit liv handler om MIT LIV, ikke om andres.


Så fik jeg svaret på ham, som nævnte ordet "paradis" - han kom sidst med en, - det er op til en selv, ide. Det er det så bare ikke. Det er ikke op til en selv, - enten eksistere det, eller også gør det ikke. Det er ikke op til mig, om det gør eller ej. Solen er heller ikke lavet af chili, hvis blot jeg tror det. Så fik jeg skrevet om bevis byrden. Fra, hvis jeg for eksempel nævner, at jeg har jeg en dåse cola, så vil de fleste folk tro mig. Hvis jeg i stedet sagde, at jeg har en usynlig drage i min inderlomme, så vil folk kræve bevis! Hvorfor tror du? fordi en dåse cola har vi set, også vil det ikke ændre dit verdenssyn, hvis jeg ikke havde en dåsecola på bordet. En usynlig drage, er der ingen der har set..det ville være utroligt, og udenfor den virkelighed vi ser, hvis jeg havde.. Derfor kræver det bevis.

jeg sparkede også hans tro ting væk inden. - for, Tro er en let måde at tage fejl på. Hvis folk havde noget, at ha det i, ville de ikke komme med tro, men med beviser på deres viden.

Senere i aften, håber jeg på at vinde min 2 GAC kampe. Lægen, som jeg skriver med skrev til mig..at jeg havde ret, - Rey figuren i det spil jeg spiller, er super god. Nu går han så efter den næste.. Han skriver engang imellem, og jeg svare altid når jeg ser det.

Som jeg har sagt til folk et par gange, - jeg er langt mere social end dem, der kun mødes med få mennesker face to face. Jeg har folk rundt omkring i verden..

åh ja, jeg håber engang, at en kommer med det dårlige argument om, at jeg heller ikke kan bevise en følelse, - og at f.eks kærlighed ikke kan ses. For det kan man godt, - De handlinger vi foretager os, eller mangler på samme.. kan være indikationer på kærlighed. Fra berøringer, til en partner der begynder at ha flere møder end ellers.. som kunne være tegn på utroskab.

lige nu er Bob Dylan - Things Have Changed - sang vist godt ramt på mig, men mest det ene vers der lyder "I used to care, but things have changed."

21:30 Så kom den gode del :) første mand forsøgte at lave et skjult angreb, i stedet for at bevise hans påstand om, at et paradis eksistere. Han skrev, at jeg heller ikke kunne bevise hvem der opfandt den dybe tallerken. Så jeg svarede ham, at det heller ikke er nødvendig for at vise at en sådan eksistere, og at jeg stadig mangler et bevis fra hans side :) og tilføjede, at jeg til gengæld vidste hvad logiske fejlslutninger, Sokratisk debat og Framing er.

den næste skrev så, at jeg heller ikke kunne modbevise, at der fandtes et paradis :) aah, - den kender jeg også fra håndbogen. svaret var selvfølgelig, at det skal jeg heller ikke. Da det er op til den der påstår at noget eksistere, at bevise det. Da vedkommende heller ikke ville kunne bevise, at usynlige lyserøde alfer ikke eksistere. - det kan man ikke, fordi man kan ikke bevise et negativ. Det er derfor, at man i retten heller ikke skal bevise sin uskyld, men at anklageren skal bevise, at man er skyldig. Indtil da finder jeg paradis ikke skyldig i at eksistere. Derfor er det, at hvad der hævdes uden beviser, kan forkastes uden beviser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fødselsdag er publiceret 05/03-2022 16:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.