1 år, 9 måneder siden

Blæverværk

Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg deltog tidl. på året i et forløb på Syddansk overvægtsinitiativ på sygehuset. Der blev bla. taget blodprøver, samt scanning af min mave mht. fedt på og i maven. Heldigvis var midt placeret om maven, og ikke om sådan i organerne. Undersøgelsen viste dog fedtlever, men talende er så små, at der pt. ikke er behandlingskrævende. Så utrolig som det lyder, så er det "sund "fedt jeg har. Jeg har i forløbet været ved en diætist, samt en fysioterapeut der har givet mig øvelser til mine rygproblemer. Ved en samtale ved en sygeplejerske, nævnte hun Saxenda, som er et middel som skal sprøjtes i maven en gang om dagen. Grundet min bmi. på 38. kom jeg på Saxenda d. 21/2 og har nu tabt mig 22 kg-hvilket gør at min bmi er 30,42. Jeg er stadig i kategorien svært overvægtig, men håber at tabe mig yderligere 15-20 kg. Det har på nuværende tidspunkt udmundet sig i mindre bryster og løs hud. Jeg har fokuseret meget på lyst og behov. Jeg har holdt mig 100% fra chokolade og har faktisk ikke haft lyst til det.

Vi var til bryllup ved den ældste af drengene for ca. 3 uger siden. Vi indlogerede os først på Ecco konferencecenter. Derfra kørte vi til kirken til vielsen. Efterfølgende kørte vi tilbage til konferencecenteret - hvor vi blev hentet i bus, som kørte os til Marskgård- hvor det blev holdt. Det var virkelig et flot bryllup. Meen... Jeg ved ikke om jeg er sippet, men blev noget skuffet og en smule ked af det'. Der var dækket op ved runde borde til 8 personer. I stedet for Claus og mig ved hoved bordet, havde de placeret en bror til hende, samt en god ven. Noget (hvis jeg kender hende ret) x heksen sandsynligvis vil leve højt på. Den mellemste og hans kone havde de placeret bagest i lokaleret, sammen med hendes veninder. Fornemmede også en smule skuffelse der. De tog tidl. afsted, da min svigerdatter er højgravid og døjer med bækkenløsning-hvilken giver hende store smerter.

Vi har helt vildt travlt med at blive klar i haven til vores sølvbryllup, som bliver holdt d. 9/7. Der er virkelig meget som skal gøres, da det ikke har været topprioritet de sidste par år. Den mellemste af drengene kommer her i weekenden og giver en hånd med-hvilket vi er glade for. Det er helt vildt at vi har været gift så mange år. Tiden har fløjet afsted og vi må bare indse at vi er ved at være nogle halvgamle nisser.

Slut for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blæverværk er publiceret 02/06-2022 15:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.