1 år, 9 måneder siden

Følelser

Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 25 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg startede dagen tidlig, med at læse nyhederne. Det gør jeg altid, for at se om der er noget nyt fra ukraine. Det disse mennesker går igennem bekymre mig. Så læste jeg om det med hæren. De få dårlige historier der var, som kunne være andre steder også. Hvis det man læser er sandt, bør der selvfølgelig gøres noget over for disse personer. Problemet opstår, og det er ikke første gang en eller anden emotionel person, tror at hvis man oplyser alle om, at man ikke må begå den slags kriminalitet, så tager alle det for gode vare. Hvis man fjerner følelserne, og bevæger sig ud i det rationelle, - så ville man også kunne sige, at hvis bare man oplyste alle om, at de ikke må røve en bank, så var der ingen der gjorde det. Problemet er bare, at A, man mistænkelig alle. - og B: Folk der begår forbrydelser af disse arter, ved godt at de ikke må, - men deres lyster og behov vejer tungere for dem, end loven og andres velbefindende. Folk har dog svært ved at forstå det tror jeg, for deres følelser står i vejen for rationel tankegang. Den ene lægger under for nogle basale behov, og den anden lægger under for følelser der for blænder dem fra rationel tankegang.

Derfor er det super vigtigt, ikke at lade sig rive med at sine følelser. f.eks - Når jeg ser en kvinde der lyver, og opfører sig dårligt. Så ville det ikke være logisk at gøre alle kvinder opmærksom på, at de ikke må lyve og opfører sig dårligt. For at gøre det mere komplex, - hvis 75% af alle skilsmisser er fordi kvinden ønsker det, - betyder det ikke, at 75% af alle kvinder har det på samme måde.

Jeg vil dog også sige, - at fordi jeg har så mange dårlige erfaringer med kvinder, - så er problemet ikke, at alle kvinder er dårlige, men at jeg ikke kan finde en der er god. Hvis man ikke kan det, så bør man stoppe med at lede. Det samme gælder for kvinder, hvis de går fra den ene dårlige mand til den næste, - så betyder det ikke, at alle mænd er dårlige. Sagt på en anden måde, hvis det eneste man vælger er cola gang på gang, - og man ønskede sig noget andet.. så er det eneste man kan gøre, hvis man ikke har mulighed for at få andet, - at stoppe med at vælge cola.. springer du selv over det andet, - så er fejlen din.

Jeg var hjemme ved de gamle, - jeg fik endelig at vide, at min mors kraft tal var startet på 270, - men efter 2 kemo poser, var den gået ned på 110. - normalen er 30. Hun får 3. behandling i morgen. Så hun bliver syg de næste 3-4 dage.. om et par dage. Jeg gav hende et par kram, - hun snakkede om, at far ikke kunne finde de fiske bakker hun gerne ville ha haft. Jeg sagde til hende, at næste gang jeg tog derover ville jeg kigge efter dem, og købe et par stykker til hende.

Så læste jeg lige, at der igen blev nævnt, at det er forfærdelig at kvinder tjener mindre på cykling end mænd. Suk. tænk på de mandlige sportsgrene der heller ikke har seere.. for folk gider ikke se kvindecykling. Bevars, - der har været ca 5500 seere til at se kvinderne cykle.. vi snakker om en million seere der så en etape med herrecykling, med 500000 i gennemsnittet af seere. kvindernes løb er kun på 8 etapper, og mænds på over 20.. så selvfølgelig mener de, at de skal ha det samme i løn.. som sagt, for at få den ligning til at gå op, vil man glemme at nævne at der ikke er seere til løbet... og dermed ikke reklame indtægter. Hvis der var det samme seertal osv, så skulle de selvfølgelig ha det samme. Lur mig, om der ikke nok skal være nogle kvinder i en debat der nævner det.. imens de snakker om ligestilling, - men man skal ikke lade sig narre. Det er ikke ligestilling, hvis man ikke har det samme at tilbyde.

Jeg glemte at sige, at jeg havde en rigtig dårlig drøm i nat. Dårlige drømmer af den kaliber som jeg havde i går, plejer at være min underbevidsthed der sender mig et signal om, at nogen lignede er ved at ske i virkeligheden. Det har jeg oplevet tit, - jeg tænker det er fordi jeg bruger en stor del af min tid på at analysere alt, og tænke flere skidt frem ved hjælp af de signaler jeg har modtaget fra folk via det de siger og det de gør. Denne gang har min fars forkerte hukommelse dog måske forgiftet min analyse af situationen.. og dermed bidraget til, en negativ vurdering. Når jeg prøver at analysere, er det vigtigt at jeg ikke har forkerte informationer med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Følelser er publiceret 28/07-2022 13:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.