17 år siden

det var synd

Karma is a bitch
caeciliaskov
4 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
3 år siden
No name girl
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
10 måneder, 22 dage siden
Anden bog started
JesperSB
5 måneder, 1 dag siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 6 måneder siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Nu efter at have brækket bennet for godt 2 uger siden er der en kommentar jeg utrolig tit har mødt fra alle i min nærhed STAKKELS DIG ååå DET VAR SYND.

hver gang forsøger jeg at forklare dem at det ikke er spor synd for mig at jeg har det godt med mit liv som det er.

At jeg feks nød at sidde i en ambulance på vej fra Ålborg til Vejle sygehus og snakke med en falkredder om livet både mit og hendes hvor vi begge havde børn med personer vi ikke længere boede sammen med ååå ja hun var der faktisk også med synd mit parforhold ikke holdt ååå det var sådan set heller ikke spor synd det har forandret mit liv til noget meget bedre åååå jeg har jo stadig mine skønne børn hmmm jeg slipper bare for til daglig at skændes med børnenes mor om rigtigt forkert børneopdragelse hjem normer mm.

Ligeledes bød livet på sygehuset på møde med masser af indlagte mennesker ååå masser af gode snakke pjatte med sygeplejesker om hvor hospitalsklovnen var åååå ja måske var det så MIG?

Torben som lå ved siden af mig fik jeg en meget lang dyb snak med om kærlighed følelser utroskab ååå hvad utroskab er? Torbens norm for utroskab er sikkert som folks er flest min holdning er at utroskab er når vi mennesker ikke er ærlige overfor hinanden mere altså er det ikke utroskab sexuelt at have en anden menn det er utroskab ikke at være ærlig omkring det.
Dog er det sikkert utrolig vigtigt at ens egne normer omkring utroskab er magen til ens partner ellers gør man jo ens partner ondt.

Og jeg har da alt i alt nyt min frihed (brækket ben) til bare at sove længe kigge gennem vinduet se lyset foråret der er på vej nyde masser af ro til egne tanker at kunne sidde fordybet i en bog.

Måske må jeg indrømme jeg også har nydt den opmærksomhed og omsorg jeg har fået fra alle dem der har sagt DET VAR SYND (brækket ben) men alt i alt har jeg nydt denne forandring i mit liv nyder i denne tid hver nat at ligge mig tæt ved min kære kæreste Karen at jeg ikke skal til Nordjylland at passe mit job.

ÅÅÅ jeg kan ski ikke huske hvornår jeg sidst har glædet mig til en tur ud at handle mennn jeg skal ud at lufte krykkerne se andre mennesker i eftermiddag, sååå hvem ved måske ses vi.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det var synd er publiceret 25/02-2004 12:21 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.