19 år siden

Telefonsvarer ønskes

Generation Identitær
Ansu Orheim ...
1 år siden
Tegning
Jette Peters...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
5 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
5 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
3 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
2 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
9 år siden
Jeg syndes simpelthen at telefonen har ringet uafbrudt de sidste par timer. Først var det min far der er ved at blive væk for sig selv - Jamen hvor har du gjort af det ene og det andet. Jeg kan ikke se det eller finde det.. Åååh stakkels far dog.. I kampens hede for at få hans hjem til at se rimelig ren ud igen, synes jeg at jeg har gjort meget ud af og fortælle ham hvor jeg midlertidig har lagt hans ting. Men han er meget firkantet og kan hurtig miste overblikket hvis det ikke er som det plejer at være.
Han kalder sig selv for et vane dyr, og hvis jeg så siger at jeg er en vanebryder, bliver jeg mødt med et hmmm..

Min ” søde ” svigermor ringede, og fortalte at hun var kommet godt retur til Sjælland efter først at have været hos os, og senere hos en af Claus´s søskende. Men hun var allerede taget hjem i tirsdags.. Hun er meget sjov, fordi at når det er Claus der tager tlf. er samtalen hurtig overstået, men når det er mig snakker hun som et vandfald. Vi lage også ud med at snakke i 4 timer da hun kom her i torsdags i sidste uge.

Og så ringede min anden svigermor… Godt at der ikke er flere at holde styr på ;-)
Men jeg var lidt forberedt på at hun ville ringe enten i dag eller i morgen.. Claus har modtaget et krav vedr. ekstra betaling pga. konfirmations alderen på den mellemste. Det har hun fundet ud af at hun godt kan kræve, selv om at han ikke er blevet konfirmeret.. Nå men Claus nægter at betale pga. at de sammen har lavet en opsparing som var beregnet til at holde hans konfirmationen, og som skulle deles imellem dem når tiden kom.Det drejer sig om adskilligere tusinde kr, hvor der er rigtlig til at begge kan holde en god fest. Det gik også fint da den ældste skulle konfirmates, men det var også der hun meddelte, at hun og Claus ikke kunne være i stue sammen og derfor ikke kunne holde en fest sammen.
Men vi har så fundet ud af at hvis der er lavet en opsparing til formålet, kan Claus undlade at betale, så den sag er nu også i amtet. Det drejer sig ikke så meget om pengene, for det er ikke en bondegård, men ligeså meget princippet i det. Hun har været rigtig modbydelig over for Claus, som om at han er eneansvarlig for deres brud, som om at han har været et rigtig dumt svin over for hende. Han har aldrig ikke lagt skjult på at de var to om det !!
Drengene har tit givet udtryk for at de savner deres mor og hendes nærhed, men hun er altid ude ved hendes hest eller til ridsestævne. Men som en tidligere veninde til hende engang sagde – Hun skulle have en mand med en masse penge og ingen børn, men desværre forholder det sig omvendt..
Samtidig med at den anden svigermor også er hendes mor, giver det et anspændt forhold imellem hende og mig. Claus og jeg har snakket en del om dette emne, og han tror ikke at hun ( svigermor ) er klar over hvilken vendekåbe hendes datter er.. Når de er her overe kan alt lade sig gøre, men så snart de er ude af døren kommer heksen frem i hende. Så som at drengene selv bestemme hvor der vil være, bare at det ikke er hos deres far.. Hmm
Jeg er led og ked af at det forholder sig sådan, at vi ikke kan tale sammen og have et tåleligt forhold til hinanden. Jeg har i hvert fald ikke trådt hende over tæerne..


Nå men det var vist nok brok fra mig i dag ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Telefonsvarer ønskes er publiceret 06/05-2004 20:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.