16 år siden

..ubetydelig, fed og lille værdi...eller er

Udstillingen
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
4 år siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
3 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
5 år siden
Hej Dagbog!

Jeg har faktisk ikke noget særligt at skrive om, jeg føler mig ikke helt berettiget til at skrive, når jeg sidder og læser de andres dagbog...
Men alligevel er der noget som trykker mig og nager mig. Der er flere ting, men er det vigtigt nok til jeg bør have luft her ? - Andre har så meget at skrive om og så væsentlige emne, at mine bliver helt til skamme...

Jeg er gravid, men føler mig FED, det er nu ikke en fornemmelse der er fremmede for mig, det har jeg altid følt, selvom jeg godt ved jeg ikke er det, så ser jeg en meget fed person i spejlet, en enorm stor pige på 47 kilo...hmmmm....men når jeg nu er gravid og jeg skal vokse i tykkelse, glæder mig over maven og babyen, og så føler jeg mig alligevel stor og ulækker/væmmelig!

Hmmmm.....sikke mange mærkelige tanker man kan have...i virkeligheden bør jeg vide bedre, jeg er instruktør i dans, jeg går højt op i psykologi og er istand til at hjælpe alle andre, men hvorfor kan jeg så ikke bruge samme teknik på mig selv ????? - hmmmmmm!

Når men det var rart at få lidt luft, selvom det lyder negativt skal jeg ikke klage, jeg har et godt, dejligt og yderst behageligt liv med alle de gode gaver man kunne ønske sig!!!!!

KNUZ DANZE

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ..ubetydelig, fed og lille værdi...eller er er publiceret 08/09-2004 14:11 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.