Jeg har skrevet en bog
Anastasia
2 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
5 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
12 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
5 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
5 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Protein pulver og ny fan ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
4 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
3 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
11 måneder, 25 dage siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
4 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
2 år siden
Book cover...
Kianna Kitte...
3 år siden
Hey dagbog, - *suk* jeg var sfsted idag, - jeg mødte en fra klassen i toget, der gør jeg temlig tit. Hun kommer jo også fra byen..Så spurgte hun mig om jeg ikke skulle med til festen på fredag, - fordi nu måtte vi se at få mig ud af min lejlighed..og finde mig en kæreste..og bla bla bla..Hun ville godt se mig danske på bordene...

Jeg kunne aldrig finde på at stille mig op på et bord, i frygt af at det ville knække under mig..danse gør jeg aldrig, det tætteste jeg er kommet på et engang, var da jeg blev hevet ned på gulvet..og imens skulle jeg så høre på en snot kællings mening om hvordan jeg skulle leve mig liv..ja underskyld, men det gider jeg ikke høre på.

For det andet har jeg for længst opgivet håber om kærligheden,..mit hjerte er knust, trampet på, og stykkerne er fejet ind under en ensom bænk. Man siger så længe der er liv, er der håb! men jeg er allerede død..lide lige som med jfk, ved man ikke helt hvem der skød, - for det kunne være så mange.

og hvad skulle det nytte, selv om der havde været en single kvinde der, (bare en) ville jeg ikke have en chance, jeg er dømt ude på forhånd, som en anden gennerations indvander der søger arbejde...som ikke er skyld i at de ikke kan li navnet..men blot en venlig grønthandler. Jeg har det stadig sådan-...jeg mener stadig der findes 2 slags venner..

en af typerne af venner, er dem man finder fordi man kan snakke med dem, men man tænder åbenbart ikke på dem...tja, synd for dem, for ligesom de ikke tænder på dem, så gider jeg ikke snakke med dem..bare en lille hævn til dem, der lige troede de havde alt..kæreste til at bolle, og vennen til at kunne snakke alt igennem med..men som jeg kunde i grækenland, går jeg væk lige når shop mama er på vej ud for at "hjælpe" kunden..

Jeg har som sagt forlængst opgivet kampen, jeg er en krop, hvor hjertet bare ikke ved, at det er slået istykker..og nu render rundt med fantom smerter.

16:08

Telefonen har lige ringen, det var en fra min bank..nu er der jo en ferie afløser for hende der plejer at være der. Hun spurgte mig om alle mine penge *G* hun mente ikke de skulle stå som det gjorde, på en almindelig løn slave konto, *G* så var det jeg sagde, ja, jeg var også ved at tænke på at skifte bank, (men altså engang imellem går der tid imellem jeg gør noget, det skal lige igennem alle mine indre råd) nå, men så sagde jeg, at det ved jeg godt, men da de sidste gang lod mig vente i 15 minutter,..selv om de havde indkaldt mig til møde om det, så var jeg ikke så forhandlings villig..men at jeg da godt kunne oprette en anden konto, altså et 2 konto system, hvor jeg bare sikrede mig, at der var penge nok, på min lønslave..det går jo næsten rundt med su og regningerne.

jeg ved man kan få dem til at administrere det, men hvorfor give dem flere af mine penge? Nej tak..det er sku mine, og jeg har optjent dem med hjerte blod..et sted hvor jeg på et tidspunkt følte mig som i helvede.

så siger hun, ja..det er jo også dine penge..hvortil jeg koldt må konstarere..ja det ved sku godt! men vi lavede en aftale til tirsdag kl 3! *hehe* jeg er som en elefant, jeg glemmer ALDRIG, hvis nogen har pisset på min sukkermad. der kan gåå lige så mange år det skal være..når tiden kommer, ja så ryger det lige i hovedet tilbage på dem. Det er sådanne øjeblikke jeg blot venter på :)

*G*
jeg har 2 indstillinger, ham den gode, og røvhullet :) *GG* man bestemmer helt selv hvem man vil snakke med *G* just piss me off!!

22:34
Jeg fik lige en vanvittig sjov ide, kæft det kunne være sjovt, at klæde sig ud som en bums *GG* når man skulle over i banken..bare for sjov, ..fordi udseendet gør jo meget, og der skal nok kysses lidt røv..hos mig...De er jo sikkert vandt til, at mødes med folk der tigger dem istedet for..hehe.. :)

En par ord de også skal have proppet ned i halsen er, at ikke alle behøber nogen sinde at få en gæld..det er faktisk muligt at undgå,..ok man skal ikke have noget liv så,..men det har jeg jo heller ikke :) så det er muligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ifølge Jester + banken er publiceret 08/09-2004 14:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.