Juletræ og Simone

Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære Dagbog

At se og opleve min datter i eftermiddags, gør min helt blød i knæene.

I eftermiddags drog vi op i centrum, hvor byens juletræ kl. 17 blev tændt med hjælp fra hundredvis af fremmødte børn og forældre. Det var næsten umuligt at komme frem og tilbage. Vi fandt plads på trappen indtil en forretning, hvor vi havde et rimeligt udsyn til scenen, hvor det meste foregik. Julemanden var også til stede, og skøjtebanen på hele Nytorv blev også åbnet for publikum. Sidstnævnte noget af et årligt tilbagevendende trækplaster. Den trækker i folk, som var det en magnet. Bedst af alt for Tanja var dog nok, at det var lykkes byen at få Simone, der vandt kategorien Juniorsang i "Scenen er din", til at komme og synge en sang. På den måde fik byen også mulighed for at lykønske et meget dygtigt bysbarn.

Tanja var ikke til at snakke til bagefter, da hun var lettere overgearet over at have oplevet Simone i levende live. Hun måtte derfor ud på isen og brænde noget af krudtet af. Vi sluttede af med en tur ind på Siang Jiang, simpelthen verdens bedste kinesiske restaurant, hvor vi var så heldige, at de lige kunne finde et bord til os. Normalt bestiller jeg altid bord forinden, men i dag var det en pludselig ide for ligesom at ramme eftermiddagen ind på behørig vis.

Nu er der atter ro i lejren. Tanja er taget på weekend hos sin far og her… ja, her emmer alt af fred og ro og kun Robbie Williams "forstyrrer" den fredelige atmosfære. I morgen går turen til Høng, hvor jeg op til mine forældre og søndag skal jeg ud til Jesper og Fie, hvor også Fies forældre vil være til stede. Jeg har ikke mødt dem før, så bliver rigtig spændende at få hilst på dem. Glæder mig også til at se, hvordan Jesper og Fie har fået indrettet deres lejlighed. Nu tror jeg, at jeg vil finde min dyne frem og udnytte, at jeg har sofaen for mig selv i aften. Og dog… kender jeg kattene ret, så har de nok en helt anden mening om det :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juletræ og Simone er publiceret 26/11-2004 21:05 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.