23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Jeg er smadret i dag. For smadret. Har det som om at jeg er gået tolv omgange med Mike Tyson, og tjekker lige mit øre for at se om der mangler noget. Det er gudskelov helt. Der må også være en, der har stået og revet i mit hår hele natten, og så er der vist også en, der har lagt et dødt dyr i min mund. Det føles og smager i hvert fald sådan. Så min krop er slap, mit sind er hult, og alt mit tøj ligger og flyder for enden af sengen, uden at jeg evner at samle det op. Det må det sgu også selv klare. Vaskekurven er jo kun få meter derfra.
Weekenden i korte træk: Fredag, til fødselsdagsfest på Østerbro, og efterfølgende tur på Streckers. Lørdag, fødselsdags fest i Herlev, og efterfølgende besøg på Skoven. I begge tilfælde kom jeg til at indtage en uhørt dosis af alkohol, og husker især kun fredag i korte glimt.
Weekendens højdepunkt: Da min ven Charlie i bogstaveligste stand, blev smidt eller rettere kylet ud af Streckers, og efterfølgende proklamerede at han ville smadre dørmanden med brillerne. Godt gået Charlie... Charlie er 168 cm. høj og dørmanden tæt på 168 I BREDDE! Men okay, intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet, men Charlie opgav at følge den bemærkning til dørs.

Weeekendens pinligste, da jeg måtte låne en seng under fødselsdagen lørdag, simpelthen fordi jeg dårligt havde lukket et øje, fra dagen i forvejen. Fik knurret en times, men så var jeg også klar:-)

Men jeg vil sikker skrive mere om det, for folk på min venneliste.

Jeg tænder mit fjernsyn, og takker mig selv for at jeg også fik et installeret oven på, så jeg ikke behøver at bevæge mig hele vejen nedenunder. Og der er da også langt. 15-20 skridt eller sår´n, og det er ikke noget jeg er hooked på lige nu. Jeg orker intet i dag, men efter flere timer i sengen, med remoten som min putteven, kommer jeg dog til det kritiske punkt, hvor maven skriger på mad, og jeg må derfor handle. Jeg kunne jo lave lidt pasta, eller smøre mig en gedigen rugbrødsmad, men det er for omfattende. Griber i stedet en pizza, fra den lokale.

Jeg skal lave lektier i dag (er jo ved at læse til atomfysiker, eller sår´n) men jeg kan ikke overskue det helt. For kastet mig over det meste, men kan langsomt mærke at mit hoved er ved at sprænge. Er der ikke en venlig sjæl der vil udføre følgende opgave, og skrive den til mig: Om en eksponentielt aftagende funktion F med halveringskonstanten 2,5 oplyses det at F(3)=50. Bestem regneforskriften for F. Løs lingningen f(x)=10. Løs uligheden f(x)>=12,5.
Det ville hjælpe:-)

Tænker i stedet over at skrive mine nytårs oplevelser færdigt, men da jeg læser det igennem, synes jeg igen at det sutter, og ikke fortjener offentlighedens opmærksomhed. Måske næste gang jeg har tømmermænd.

Så hellere skrive lidt nutidig dagbog, og det er hermed gjort. Nu...nu tror jeg bare at jeg går tilbage op under dynen og putter med remoten.

Ja, det gør jeg sgu:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er kvæstet:-/ er publiceret 10/01-2005 01:44 af Samy Dern.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.