Jeg pimper lige..........

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Kære
Halina Abram...
3 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
5 år siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
1 år, 9 måneder siden
køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
5 år siden
Det har været en hjemmedag. Ihvertfald i formiddag, hvor jeg blev færdig med en sang, der skal synges til et bryllup sidst på måneden.

I eftermiddag kørte jeg ind til byen efter sponsorgaver. Det er virkelig en død kamel, at få gaverne skrabt sammen i år og jeg har allerede bestemt, at jeg siger fra til næste år.

Jeg kørte med ringvejen - hvor der er påbegyndt vejarbejde - for at komme om på den anden side Ribe ud til Vikingecenteret, der ligger et stykke sydøst for byen. Øv, den daglige leder var lige gået hjem, da jeg kom derud, så jeg må derud igen en anden dag. Jeg kørte dog ikke hel forgæves. Da jeg drejede ned til Vikingecenteret, stod der to unge piger ved vejen. Måske på grund af deres rygsække og påklædning, syntes jeg, at de lignede turister, men jeg hæftede mig ikke nøjere ved dem. Da jeg kom ud inde fra centeret igen, stod de lige udenfor indgangen og spurgte mig høfligt: "Excuse me, can you help". Det viste sig, at bussen var kørt fra dem og de anede ikke, hvordan de skulle finde ind til centrum. Jeg skulle jo derind, så de fik lov at køre med. Desværre er mit engelske ikke særligt godt - jeg ville ellers gerne have hørt pigernes historie, men de var omtrent 20 år, rejste på Inter Rayl og kom fra Schweiz. De var utrolige høflige, takkede for turen og ønskede mig a nice day. Ikke kun jeg havde fået en oplevelse, men pigerne havde også mødt en lillebitte glimt af en dansker, der ikke kunne tale engelsk. Hihi.

Jeg var inde på Ølhuset og spørge til en sponsorgave og indehaveren gav mig en flaske hvidvin til gave. Sikker ganske god - vinen kom fra Syd Africa. Jeg har længe haft lyst til at smage øl med chokoladesmag og nu hvor jeg var i denne spændende forretning, flottede jeg mig og købte et DOUBLE CHOCOLATE STOUT. Jeg kom stolt hjem til Carlo og fortalte om mit indkøb, som vi skulle nyde sammen i aften, efter at det havde ligget på køl, men min kære mand betakkede sig. Han havde ikke lyst til at smage. Okay, så kunne jeg dele det med Anne, men barnet rynkede blot på næsen og sagde "Klamt".

Ingen af dem havde lyst at dele en chokoladeøl med mig, så nu sidder jeg i mit eget selskab her og pimper chokoladeøl, mens jeg skriver dagbog. Den første mundfuld var ikke særlig god - jeg skulle lige vænne mig til smagen - men nu smager det ganske udmærket. Jeg tror ikke, at det er et øl, som jeg kunne blive forfalden til, men nu har jeg smagt det.

Det har været lidt koldt i dag med vekslende byger, så da jeg kom hjem fra byen med sponsorgave og chokoladeøl og dagligvarer, havde Carlo en portion klar suppe med mel- og kødboller parat. Jeg sagde Uhm og spiste med vellyst - men at dele et chokoladeøl med mig - der er altså en forskel :o))

Inden jeg bliver snildret af mit chokoladeøl, skal herfra lyde et ønske om en god aften.

Hyggehejsa fra Nellemor med en sød tand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg pimper lige.......... er publiceret 09/08-2005 21:43 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.