Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagene stryger afsted. Nu er vi allerede midt i august og når jeg ser i min kalender, kan jeg se, at der kun er tre måneder til næste Fyldepennetræf. Selvom der endnu ikke rigtig er nogen, der har taget initiativ - herinde på Pennen - er jeg allerede begyndt at glæde mig, for jeg er overbevidst om, at der nok skal komme et arrangement.

Hele ugen har jeg haft travlt med at samle sponsorgaver ind. Nu har jeg lavet lister over hvem jeg har fået af, hvem jeg har aftaler med og hvem jeg mangler at spørge. Det er noget af et tidsrøvende puslespil, men jeg skal blot gå ind i stuen og kigge på gavebjerget, som jeg har linet op derinde, for at overbevise mig selv om, at det alligevel er det værd. I aften har jeg fred og ro til at tælle hvor mange gaver, der er indløbet. Vi satser på at komme op på 300 gevinster i tombolaen og desuden skal vi bruge nogle gevisnter på madbilletter og til børnearrangementet. Der er nok at se til og næste uge bliver frygtelig travl med de sidste forberedelser. Jo, der er mange ting, der skal på plads, inden slusefesten løber af stabelen næste fredag og lørdag. Nu lige kribler det i maven, for har vi nu tjek på det hele og kan vi få det op på samme plan, som det har været de foregående år. Jeg bliver helt rundtosset over alt det, som jeg skal nå.

Jeg havde tilbudt at tage Sofie Møller med derud, men i denne her uge sprang jeg fra og har fået en nabomand til at komme med noget underholdning. Der bliver såmænd nok andet at holde styr på i løbet af lørdagen.

Så længe det står på, er det hektisk, til tider stressende og vildt spændende, men jeg ser også frem til, at det hele er overstået og jeg igen kan få lov til at trække vejret i mit eget tempo. Men når slusefesten er overstået, står de næste arrangementer i kø - her skal jeg heldigvis kun deltage - ikke være med til at arrangere.

I morgen holder jeg fri fra alt, der har med Slusefesten at gøre. I stedet skal Anne og jeg have en god tøsedag samen med en Fyldepennepige og hendes datter. De kommer her til frokost og bagefter indtager vi Ribe, hvor vi skal være turister i de gamle gader og måske går vi ind på en af de mange små cafeer, der er i Ribe. Måske tager vi en tur i Domkirken, men jeg er ikke sikker på, at jeg orker at gå de 284 trin op i Borgertårnet, for at kunne kigge ud over by og land.

Carlo er taget på en kort sejltur til Fanø. Han har haft lidt problemer med bådmotoren, men har fået det lavet - så nu ville han have båden prøvesejles. Det er ikke blevet til meget sejlads i år - ihvertfald for mit vedkommende. Jeg har faktisk kun været med på Fanø en´ gang i denne sæson. Det gør sit til, at når jeg så endeligt er med, ja - så nyder jeg turen ekstra meget.

Vi er kun to til aftensmad og Anne står for madlavningen i aften. Vi skal have lasagne. Jeg tror, at jeg vil hvile mig lidt med en god bog, mens hun kokkerer - jeg synes, at mine øjne bliver så små.

Det var så min historie for i dag. I ønskes en god weekend, hvor vejrguderne har lovet lidt bedre vejr. De skal nemlig have forberedt sig på at kunne levere nogle suverænt - vejrmæssige dage næstkommende weekend.

Hyggehejsa fra en overtræt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen går sin gang. er publiceret 12/08-2005 16:44 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.