Jeg pimper lige..........

1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Israel
Salomon
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Det har været en hjemmedag. Ihvertfald i formiddag, hvor jeg blev færdig med en sang, der skal synges til et bryllup sidst på måneden.

I eftermiddag kørte jeg ind til byen efter sponsorgaver. Det er virkelig en død kamel, at få gaverne skrabt sammen i år og jeg har allerede bestemt, at jeg siger fra til næste år.

Jeg kørte med ringvejen - hvor der er påbegyndt vejarbejde - for at komme om på den anden side Ribe ud til Vikingecenteret, der ligger et stykke sydøst for byen. Øv, den daglige leder var lige gået hjem, da jeg kom derud, så jeg må derud igen en anden dag. Jeg kørte dog ikke hel forgæves. Da jeg drejede ned til Vikingecenteret, stod der to unge piger ved vejen. Måske på grund af deres rygsække og påklædning, syntes jeg, at de lignede turister, men jeg hæftede mig ikke nøjere ved dem. Da jeg kom ud inde fra centeret igen, stod de lige udenfor indgangen og spurgte mig høfligt: "Excuse me, can you help". Det viste sig, at bussen var kørt fra dem og de anede ikke, hvordan de skulle finde ind til centrum. Jeg skulle jo derind, så de fik lov at køre med. Desværre er mit engelske ikke særligt godt - jeg ville ellers gerne have hørt pigernes historie, men de var omtrent 20 år, rejste på Inter Rayl og kom fra Schweiz. De var utrolige høflige, takkede for turen og ønskede mig a nice day. Ikke kun jeg havde fået en oplevelse, men pigerne havde også mødt en lillebitte glimt af en dansker, der ikke kunne tale engelsk. Hihi.

Jeg var inde på Ølhuset og spørge til en sponsorgave og indehaveren gav mig en flaske hvidvin til gave. Sikker ganske god - vinen kom fra Syd Africa. Jeg har længe haft lyst til at smage øl med chokoladesmag og nu hvor jeg var i denne spændende forretning, flottede jeg mig og købte et DOUBLE CHOCOLATE STOUT. Jeg kom stolt hjem til Carlo og fortalte om mit indkøb, som vi skulle nyde sammen i aften, efter at det havde ligget på køl, men min kære mand betakkede sig. Han havde ikke lyst til at smage. Okay, så kunne jeg dele det med Anne, men barnet rynkede blot på næsen og sagde "Klamt".

Ingen af dem havde lyst at dele en chokoladeøl med mig, så nu sidder jeg i mit eget selskab her og pimper chokoladeøl, mens jeg skriver dagbog. Den første mundfuld var ikke særlig god - jeg skulle lige vænne mig til smagen - men nu smager det ganske udmærket. Jeg tror ikke, at det er et øl, som jeg kunne blive forfalden til, men nu har jeg smagt det.

Det har været lidt koldt i dag med vekslende byger, så da jeg kom hjem fra byen med sponsorgave og chokoladeøl og dagligvarer, havde Carlo en portion klar suppe med mel- og kødboller parat. Jeg sagde Uhm og spiste med vellyst - men at dele et chokoladeøl med mig - der er altså en forskel :o))

Inden jeg bliver snildret af mit chokoladeøl, skal herfra lyde et ønske om en god aften.

Hyggehejsa fra Nellemor med en sød tand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg pimper lige.......... er publiceret 09/08-2005 21:43 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.