18 år siden

Føj for en flodhest

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære DagBob

Bob er jo, som alle nok ved, kendt som en stor naturelsker, men i mangel af folk at elske med i naturen, sad Bob idag og så på flodheste i fjernsynet.

Og her må Bob altså lige komme med en lille løftet pegefinger på vegne af folkesundheden. En ting er, at de her flodheste åbenbart er så dumme, at de ind imellem glemmer at de er vegetarer, men deres køkkenhygiejne, den er simpelthen under alt kritik. Havde det været her i Danmark, ville de højst få en let smilende smiley.

Der var en af de her flodfætre som uden videre satte tænderne i en zebra han havde stjålet fra en krokodille (sejt nok iøvrigt, Bob ville fandeme ikke begynde at genere en spisende krokodille). Det er jo virkelig ikke særligt hygiejnisk. Er det nu det vi skal lære vores børn? For det er vel ikke overvældende ofte, at man ser en krokodille børste tænder, og man må derfor antage, at de ikke er helt så rene i bisserne som man kunne ønske når man nu skal dele mad med dem. Det kunne jo sprede sig, og dermed mener Bob, bekymret som han jo er på befolkningens vegne, at man bør sætte ind overfor den slags programmer, der så skødesløst fordærver vores ungdom.

Omvendt kan man ikke ligefrem sige, at omgivelserne indgyder til fine fornemmelser. Flodheste mener åbenbart, at den slags måltider bedst indtages i det alt andet end rene vand en afrikansk gennemsnitsflod har at byde på. Det vand er jo mere grumset end vaskevandet efter Bob har vasket underbukser. Meget lidt lækkert må man sige.

Og hvad sker der med tilberedningen måske? Bob så altså ikke at den zebra havde ligget på køl, og sekvensen hvor krokodillen sørgede for at gennemstege zebraen (for det var jo krokodillens ansvar, da den havde zebraen først) må Bob også have misset, selvom han faktisk selv mente han fulgte ret grundigt med. Den var, så vidt Bob kunne bedømme, ikke engang blevet vaket først. Hvad er det vi lærer vores ungdom om køkkenhygiejne, når vi tillader DR at sende den slags programmer i børnevenlig sendetid på en søndag? Hvordan vil de mon forsvare den slags derude i Gyngemosen, eller Ørestaden, eller hvor de nu lige bor for tiden???

Bob - MEGET bekymret for folkesundheden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Føj for en flodhest er publiceret 25/06-2006 22:53 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.