Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
4 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Nyt land
Christian Ba...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
Hr Solsort
Peter
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
4 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
5 år siden
håb
Halina Abram...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
8 år siden
Kaos?
Per Z
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Nu kan jeg vist ikke komme udenom at skrive dagbog. Jeg er ved at have det godt med mig selv igen og jeg synes at have fået fornyet energi. Vi har holdt ferie og på mandag kalder arbejdet igen. For Carlos vedkommende er det hans job og for mit - at passe hus og have, dyrke min motion, skrive tekster og sange og ellers være kreativ.

Vi har haft og har stadig en dejlig sommer. Ferien har vi tilbragt herhjemme med småture ud i landet. Vi har haft travlt i haven - meget skulle jo ryddes op efter pony Laura, men nu er der ved at være fint derude - dog ligner forhave og indkørsel noget værre noget - men der er vi jo også stadig i gang. Begge søer har været tømt, renset og fyldt med nyt vand - springvand risler og vandløbet mellem søerne er i gang.
Carlo har lagt den længe ønsket terrasse på vestsiden af huset og vi har købt havebord og parasol dertil, så jeg er sikker på mange timer vil blive tilbragt der.

Et par pennevenner er besøgt - både mod syd og langt mod nord. Det var rigtigt hyggeligt og begge vil jeg gerne takke for jeres gæstfrihed. Det var dejligt at se jer - gensynsglæden var så stor og dejligt med et varmt knus.

Vi har løbet i byen. Vi vat til barnedåb hos lille Sofie. Af en eller anden grund er netop denne lille pige kommet til at stå mit hjerte nært - jeg fik hende da også til sove på dåbsdagen, da hun var kørt overtræt.
Vi har holdt fødselsdag hos barnebarn, der blev 4 år. Jeg havde en lille sølvring liggende, som hun fik i tilgift til fødselsdagsgaven og hun blev meget glad for den - passede lige til langemand.
Endeligt har vi været til 50 års fødseldag hos broder i Struer - han holdt en dejlig fest med god mad og fed musik. Der var mange festlige indslag og alle morede sig. Eneste øv - mine ben var så tykke af vand - så hele aftenen gik jeg med bare fødder. Dagen efter var vi inviteret til 60 års fødselsdag, men vi valgte at sende afbud.

Anne har været på ferie på Fyn hos en veninde, der tog med hertil, men i dag kører vi hende atter til toget, så hun kan komme hjem igen. I går kørte jeg pigerne ud til Annes veninde, hvis hest lige har fået et lille hingsteføl. Nej, hvor var den sød - dejlig blød og lille rød man, 4 lange tynde ben og en lille hale, der stod lige i vejret, når det galopperede efter sin mor. Det var slet ikke til at stå for og jeg knipsede lystigt med kameraet. De følgende dage har Anne lige nogle ting, hun skal have klaret, inden hun stikker af til Vorbasse marked.

Trods det fine vejr har jeg sat mig for, at jeg også skal have gang i min symaskine. Jeg har igen været inde i en stofforretning og kunne ikke dy mig - måtte bare købe og købe, men jeg glæder mig til at sætte saks og nål i de lækre stoffer. Jeg trænger også til noget nyt i min garderobe. Jeg er blevet så slank om livet - har ski tabt mig nogle kiloer.

Nu vil jeg ønske jer alle en rigtig god weekend. Det varer ikke længe, inden jeg vil ud i haven og rykke ukrudt eller male vores lille bro.

Hyggehejsa fra en glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerstatus. er publiceret 15/07-2006 08:18 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.