17 år siden

iiiihhhh altså.....nu hader jeg mit liv IGEN

Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Kære DagBob

Bobs liv er slut, intet mindre. Det er simpelthen så forfærdeligt, og Bob er fortvivlet, deprimeret, nedtrykt, ked af det og helt ude i torvene. Snøft.

Altså....du kan jo nok forstå, at det ikke er let at være Bob i disse dage. Bob er midt i en gennemgribende ombygning. Eller altså...det er jo ikke Bob som sådan der skal bygges om, det er nok mere Bobs lejlighed, og Bob er måske strengt taget heller ikke sådan for alvor så meget "midt i" ombygningen, som han er "tæt på at begynde snart", men det gør altså ikke Bobs kvaler mindre.

Håndværkeren er klar til at starte imorgen, men det er Bob ikke. Alt Bob ejer skal jo pakkes ned, og opbevares i den ene af Bobs stuer. Det tager en helvedes tid, og det er hammerkedeligt, så Bob gider ikke.

Men det er desværre nok det mindste af Bobs mange mange problemer. For hvad stiller man op, når der både skal vælges toilet, håndvask, håndvaskarmatur, brusearmatur, flisefarve, vaskemaskine, komfur, emhætte, køkkenskabe, garderobeskab, sofa, spisebord og spisebordsstole....OG DET HELE BARE OVERHOVEDET IKKE STÅR LIGE FORAN MIG SÅ MAN KAN SE OG RØRE???

Man skal fandeme fise rundt fra butik til butik, og rode rundt på internettet (prøv lige at finde et brusearrangement til indbygning, der er simpelt, lækkert, i god kvalitet og koster under 10.000), og hvordan skal man kunne føle sig frem når det er nettet? Det dur jo ikke at købe noget der ser fint ud på billedet, men når det kommer hjem, ligner noget billigt lort?

Og hele sofaballaden. Argh...så var der lige Ilva. Fiiin sofa. KUN 15.000, men okay, det var i hjørnemodellen, og Bob vil ikke have hjørnemodel. Men passer det de forbandede lortehoveder at skrive prisen UDEN hjørne? "Findes også i 3 personers"...jamen så skriv da prisen for satan. Aaargh....
Så FED sofa hos Idé møbler. 8000.-Satte billedet op mod fiiin sofa fra Ilva til 15.000. Idé møbler (og Bobs bank) tabte desværre. Må i Ilva og glo....og røre ;-)

For så slet ike at snakke om garderobeskabet. Nuuuiiij....fede skabe hos Ilva, men lige lidt for brede. Forsøgte IKEA, på trods af påtrængende snobbegen der ihærdigt forsøgte at overbevise IndretningsBob om det stupide i den idé. De har dog et smart "design dit eget skab" program. Men det lorteprogram kunne ikke designe Bobs skab med skydedøre, for det krævede nogle modulbredder man ikke kunne vælge, var det så serviceorienteret at oplyse Bob om. Bob VIL have skide skydedøre. Basta!!!

Spisebord? Don´t start. Skal være et lille fikst rundt dejligt et til hverdag, men et kæmpe bord til 100 mennesker når der er gæster. Tror du måske man kan få det? Niks. Lortemøbelbranche. Møgfascister og Pia Kærgården fans allesammen.

Så, kære DagBob, du kan jo nok forstå, at det letteste for Bob vil være at gøre en ende på alle lidelserne, og flytte til Afrika, hvor man ikke går op i den slags, men istedet bare lever et simpelt sorgløst liv.

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget iiiihhhh altså.....nu hader jeg mit liv IGEN er publiceret 04/08-2006 22:01 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.