17 år siden

Hmm... Julebræk mig her...

Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
10 timer, 11 minutter siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Det er da noget tid siden, at jeg har skrevet herinde, men sådan er det jo, når tiden ikke lige stemmer overens med hvad man gerne vil. Denne weekend har godt nok været hård. Har været på arbejde det meste af weekenden og lavet lektier hele eftermiddagen, bare for at kunne følge bare nogenlunde med i skolen imorgen. Har fået skrevet to danske stile, og er påbegyndt min engelske, som skal afleveres fredag. Inde på soundvenue fandt jeg et fedt band, som hedder Enola, de er sindsygt fede... Spiller lige præcist den slags rock, som jeg bare elsker - og hører konstant.

Hmm, hvor savner jeg egentligt en kæreste. Det er vildt belastende at gå rundt oppe på skolen blandt alle de sukkersøde kærestepar, som står og voldsnaver på gangene - helt ærligt! Find et hotelværelse.
Har kun været rigtigt forelsket én enkelt gang, i en fyr som jeg senere blev kæreste med, men vi passede bare bedre som venner og blev enige om at stoppe forholdet. Egentlig ærgelig, for han var en skidesød fyr. Jeg tror at S. fra min klasse er vild med min veninde(c), for han hænger op ad os konstant, når hun er i nærheden. Det er egnetlig lidt synd for ham, for hun har gang i alle mulige andre end lige ham, og hun synes han er sær. Det er han osse - ingen tvivl om det, men stadig væk, så kunne hun snakke med ham om det eller sådan noget.

Nu er det snart jul, og hvor hænger det mig ud af halsen. Dét, igen i år, at skulle vælge mellem mor og far er bare den sværeste tid på året og jeg hader det. Føler bare at man sviget den ener part hvis man holder hos den anden og omvendt. Hvorfor kan forældre ikke blive sammmen, holde jul sammen og i det hele taget bare opføre sig som voksne mennesker? Hader alt deres pis om at det er den og dens skyld at forholdet giki stykker - og hvad så?! Det skal da ikke gå ud ovre mig. Få jer dog et liv! Men omvendt er julen jo osse den bedste tid på året, for man er sammen med den familie, som man sjældent ser - og det er da hyggeligt. Det er det da! Man skal til de sædvanlige æde- og overskudsgilder, hvor man frådser med maden og æder sig fede i kvalmende flæske- og andesteg, brunkartofler og brun sovs, mens man til januar forgæves forsøger at tabe den giganstiske fedtrande, som er fremkommet på sidebenene. Føj For helvede! Det er vildt kvalmende at tænke på. Hmm, tror jeg vil lave en kop kamiliethe på det. :)

Føler mig stresset i skolen, og hver dag når jeg kommer hjem har jeg absolut ingen fritid, for lektierne tager al opmærksomheden. Når man så engang bliver færdige med lektierne er det spisetid og man er røvtrær og har absolut ingen appetit. Derefter skal man tjekke fronter og lectio og lave videre på snere lektier. Hvor er al fritiden blevet af? Har ikke haft tid til at lave det sædvanlige i hundrede år. Har ikke været i biografen, set film hjemme i sofaen, men istedet lavert lektier og været på arbejde. Lort! Jeg vil osse have en fridag engang imellem. Sådan en dag, hvor man rigtig kan nørde med de allerbedste ting, fx. en rigtig god bog, film, eller måske en koncert.

Næste weekend er der julefrokost, og jeg gruer for det. Skal selvfølgelig med, for det er da ét af årets højdepunkter, men alligevel. Ikke så fedt at se sin chef plørefuld i et forsøg på at score juletræet, vel? Fredag skal jeg i byen med tøserne, måske - hvis jeg altså orker det. Lørdag formiddag/eftermiddag familietamtam hos mormor med æbleskiver (Bvadr!), gløgg (Ad) og honninghjerter (mmm..), mens man binder adventskrans og hører lalleglad julemusik. Hmm, ved ikke om jeg overhoved orker. Min familie er kun samlet ved højtider og alt skal være så formelt. Rimeligt overfladisk alligevel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm... Julebræk mig her... er publiceret 19/11-2006 17:26 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.