Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Jeg savner ham allerede. Jeg var derude igår. Det var skidt ind i mellem. Ingen sex. Det blev ødelagt, da han ikke havde holdt hvad han lovede. Meget simpelt. Han skulle købe kondomer. Og nu har han ikke haft nogle det sidste halve år tror jeg efterhånden. Fordi han 'ikke lige har haf tid til at komme ned i byen' eller har 'glemt det'. Kan ikke passe. Og så lovede han at de var her inden jeg kom på besøg næste gang. Det var de ikke, og så gad jeg ikke. Ikke når han havde lovet. Jeg er ligeglad med hvor åndsvagt det er, når han lover, så skal han holde. Løfter brydes ikke. Sagde til ham at jeg ville blive sur hvis ikke han havde købt nogle, og så blev jeg egentligt sur. Don't know anything anymore. Det går så godt, og alligevel ikke så godt.
Sagde 'Jeg elsker dig' til ham. Viskede det da det var mørkt og vi skulle til at sove. Det er der jeg kan sige det. Når jeg ligger der helt tæt og der ikke er nogle der kan se mig, når der kun er et omrids omkring min nøgne krop. 'I lige måde' sagde han. 'Jeg elsker dig rigtig meget' sagde han bagefter et lille kys.

Skal stole på ham. Må droppe tanken om hende Line. Fuldstæning droppe den. Hvis han tager hende, så er han ikke det værd, så er det altså ærgeligt. Jeg ved at jeg kan komme videre. Jeg ved at det kan lade sig gøre. Det er bare ikke let. Jeg er kommmet ud af så mget, og i stedet for at bekymre mig, må jeg prøve at nyde det. Holde fast i ham indtil jeg ikke kan mere, indtil han ikke kan mere. Om det så bliver Line, eller en eller anden helt anderledes grund, så fortsætter livet. Det har jeg lært.

Og jeg ved hvor pisse dum jeg selv har været. Også mens th har været min. Det er nok det der skræmmer mig. Mit forhændværende flirteri. Jeg har ikke opført mig så pænt som jeg håber han opfører sig. Håber ikke at jeg bliver ramt af nemesis. men jeg gjorde ikke noget, jeg flirede bare, og det er selvfølgelig egentligt også nok. Men snor skal man have. Og han må gerne kende hende. Han må bare ikke falde. Tænk hvis han en dag falder for en anden. Damn.
Never mind. Mindre bekymret, du skal være mindre bekymret stella!!!


I’ve been blind too blind to tell false from true
I’ve been so busy running
Never stopped to think where I was running to
But I’ve learned my lesson
From the tears I’ve had to cry
Sometimes it helps to take your time
To sit alone and watch the world go by
Cause every day it’s new
Thank God for this beautiful view

Var på kirkegården idag. Oppe og stå ved bedstefars grav. Fortælle ham om livet hernede. Har jeg gjort engang i mellem efter han er død, nogle gange ret ofte. Der var en gang jeg var så ked af det over det hele. Det er blevet anderledes, men alligevel bygger jeg alt for mange ting op på tvivl i stedet for at stole på livet og dets indhold. Det er et langt farvel til bekymringerne og tvivlen. Det kommer til at tage flere liv at slippe. Og så må det bare det. Det kommer. Forandringen sker hele tiden, det er bare svært at få øje på somme tider.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bekymring forsvind!! er publiceret 11/01-2007 18:40 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.