Said Mansour...
Kianna Kitte...
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
6 år siden
At klone sit dyr...
Kianna Kitte...
3 år siden
Gud taler til alle
Salomon
5 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
12 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
4 måneder, 22 dage siden
Jeg sidder lige og loader nogle nye billeder op på mit myspace, så jeg kan ligeså godt lige skrive en tekst herinde i mens.

Det har været en fantastisk dag i mit perfekte liv. Jeg har helt selv valgt min tilværelse, ved at bo på kostskole væk hjemmefra, og jeg ved, at det var det rigtige valg for mig, så jeg er bare super stolt!

Vi havde en screenings test i engelsk i dag. Jeg er glad for, at jeg har fået læst noget engelsk Harry Potter her i sommerferien, for det har virkelig genopfrisket nogle af mine engelsk kundskaber, men selvfølgelig er de ikke ligeså gode som dengang man boede i USA. Vildt så hurtigt man glemmer et sprog!
Jeg læser sådan set stadig Harry Potter på engelsk, men mit bogmærke har ikke rykket sig en eneste side, siden jeg begyndte her på skolen!

I princippet kunne jeg vælge at læse i den nu, hvilket både ville forbedre mine engelsk kundskaber og min læsehastighed, men jeg har en eller anden ide om, at jeg skal tidligt i seng i aften, så jeg kan være frisk hele weekenden!

Jeg skal jo til forfest hos Ninna i morgen sammen med Laura og Line. Jasmin kommer ikke alligevel, for hun dropper ud af gymnasiet, men det er vist ikke noget stort tab for os. Ej, det er ondt sagt, men ja..

Jeg håber virkelig, at vi kan styre drikkeriet, mens vi varmer op, så vi får lov til at komme ind til gymnasiefesten! Det kunne virkelig godt ligne mig, at drikke mig så meget fra sans og samling, at jeg ender med ikke at måtte komme ind på gymnasiet!

Jeg har lige klippet mit pandehår selv, uhh, jeg håber, at det er blevet nogenlunde, men jeg tør ikke helt kigge mig i spejlet, jeg synes, det var svært at få fat på håret i dag..

Kenneth er så sød :D Ej, det er fandme helt forfærdeligt, for jeg tænker alt for meget på ham. Gad vide om jeg har en potientiel forelskelse på vej?! Det kunne nu være ret lækkert, for det er alt for længe siden, jeg har været forelsket..

Jeg har det med at blive fascineret af drenge, og jeg er slet ikke den type, der blander sex og følelser sammen, så jeg har altid gang i et par fyre af gangen, men en gang i mellem kunne det nu være rart med en kæreste! Hvis man ellers kan finde ud af at være kærester på den fede måde, så man aldrig er kæreste-kedelige, for det er den værste synd i universet!!

Det kunne jeg 100 % med Pjok - shit jeg savner den dreng. Men jeg ved godt, at vores forhold ikke var lutter lagkage.
Vi var så forskellige og ens på samme tid, at der altid var gnister i luften mellem os, og til tider udsprang de sig i meget heftige skænderier.

Jeg sad og læste nogle af mine gamle tekster fra sidste skoledag i 9. klasse her forleden, og der var vores forhold så meget op og ned. Den ene dag var jeg vildt forelsket, og den anden dag hadede jeg ham mere end pesten! Men sådan var vi nu engang, og jeg savner ham af hele mit hjerte!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tåbeligt! er publiceret 30/08-2007 23:12 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.