15 år siden

22. december 2008 Besøg fra Fyn

Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Mandag den 22. december Besøg af søster fra Odense

Julen begyndte for os den 22. december. Vi måtte tidligt op, for vi fik besøg af min søster Iris fra Fyn. Hun skulle hentes klokken 8.15 i Slagelse. Så vi startede dagen helt bagvendt med først selv at spise morgenmad, og så over i stalden til heste og ponyerne, gårdkattene fik også deres morgenmad. Klokken 7.30 kørte Else, og jeg tænkte at jeg ville ligge mig lidt, men jeg kunne ikke finde ro, så jeg stod op og fik fejet i stuen og trappen end.

Jeg var godt nok forpustet da de kom. Steffi blev lukket ned og jeg gik ind til Olde, her hyggede vi med kaffe og dejligt morgenbrød hun havde med. Vi sad rigtig længe og det var bare dejligt.

Olde var så glad for at se hende. Omkring klokken 10 kørte Else på arbejde, og jeg gik lidt op til Steffi, så Olde og Iris kunne få lidt tid sammen. Jeg gik ned da vi skulle have frokost, og så skulle Olde sove til middag, så Iris gik med mig og Steffi ud og bagefter over og træne og lege. Hun syntes Steffi var dygtig og lystrede mig.

Da vi kom ind ville Iris gå ind til Olde, men fordi hun sov, beskyttede Bølle (hunden) hende, så hun turde ikke gå ind, i stedet gik hun med mig og Steffi op. Først sad vi inde i min stuen, her er en dejlig udsigt både med mark og skov men også at vi kan se bilerne køre ude på hovedvejen. Bagefter gik vi ind i min ”hule”, hvor også Elvis (katten) var, men han er ikke glad for mennesker han ikke kender så han gemte sig under min lænestol.

Vi så billeder fra gamle dag og der var også nogle fra dengang vi begge var yngre, så vi snakkede minder. Det var bare dejlig og det var første gang i mange, mange år at vi havde snakket sådan sammen alene, lillesøster og mig, for hun er den yngste.

Omkring klokken 15 gik vi ned, og jeg var ude med Steffi og bagefter gik vi ind og nu var der ingen problemer for Olde var vågen, så nu måtte Iris godt komme ind. Vi lavede kakao, og kort tid efter vi havde drukket den kom hendes ven for at hente hende, og vi sagde farvel for denne gang, og så var vi igen os selv. Resten af dagen gik som den plejer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 22. december 2008 Besøg fra Fyn er publiceret 07/01-2009 08:30 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.