13 år siden

Den perfekte parforoldsanalyse

Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Aha! Så er den her. Det nye skøn for, hvor godt og/eller dårligt et forhold går, der er failsafe og ALTID er sandt!
Efter årtusinder med undren over, hvorfor nogle forhold går galt og andre aldrig ender, har forskerne nu, via klinisk nøjagtige instrumenter, og flere forskellige former for empiriske undersøgelser samt et utal af praktiske forsøg, der alle sammen peger i retning af selv samme resultat, fundet ud af at der er én altafgørende let-at-måle faktor som afgør kærlighedsresultatet.

Dette er alt sammen beskrevet og sat op i Arndal - modellen, eller som den også hedder i folkemunde: "Blowjobs Per Week Index"

Denne revolutionerende måde at anskue forhold på bunder i en teori om at, hvis en mand får et blowjob må han uvægerligt være glad for forholdet, og at en kvinde SKAL være glad for forholdet, hvis hun skal give et blowjob, for ellers ville hun ikke gøre det.

Ok, så hvordan bruges modellen så? Såre simpelt: Man tager blot og iagttager en periode på 7 fulde døgn, og lægger så antallet af færdiggjorte, altså hvor manden når sit klimaks, blowjobs sammen. Med dette ene tal kan man konsultere følgende skema for at se hvor forholdet er henne.

0: Forholdet er i overhængende fare for at hurtigt at begynde at vakle. Det rådes her at manden tager drastiske skridt som eksempelvis chokolade og blomster samt minimum 2 minutters hedt tungekys om dagen. Kvinden derimod må sørge for at få købt en hel masse lingeri samt bare komme i gang med at gå på knæ. Ydermere skal hun sørge for at servere større mængder kød og mindre mængder grønsager. Hvis alt dette fejler for kvinden kan hun altid ty til det sidste håb der er at servere friskstegt bacon på sin barm.

1: Forholdet i moderat forfatning, men der er plads til forbedring. Ovennævnte teknikker kan anvende for begge parter, men dertil kan også siges at man på dette stadie, burde slukke tv'et / Computeren og aftale 2 faste dage hvor man går ud kun med hinanden, og spiser en god middag. Med en BPWI på 1 kan forholdet sving begge veje så tag udfordringen i hånden og kom igang.

2: Forholdet er et ganske godt kørerne. Kvinden har her forstået vigtigheden af blowjobs i forholdet, og vil nu have tilstrækkelig mange gange om ugen til at hun kan begynde at arbejde på teknikken med undertryk, tunge og tænder. Skulle hun blive i tvivl ligger mesteren lige i nærheden som hun kan spørge. Manden skal her meget hurtigt opfange hvor heldig han er, og for guds skyld lade være med at kritisere hendes teknik. Manden kan, hvis han gerne vil have øget kvaliteten af blowjobsne, kan han, uden for kontekst og sengen og selve agten, henkastet komme med en kommentar om noget han gerne vil prøve hun gør næste gang.

3: Her burde alt nærmest give sig selv. Blowjobsne vil næsten uvægerligt blive bedre med tiden i og med der foreligger så mange træningsmuligheder.

4+: Ved dette stadium, advares der hermed. Der er en stor sandsynlighed for at der her er tale om et udnyttende forhold, der uvægerligt vil give bagsslag på et tidspunkt. Manden skal her huske i det mindste at give ligesåmeget igen, eller også skal han have adgang til mange juveler han kan give kvinden med. Kvinden kan slappe af på dette stadium, da hun efter blot få uger med denne intensitet, vil kunne nærmest alle tricks i bogen. Hun vil forblive en vaskeægte slangetæmmer.

Ud over at BPW-index er blevet enormt populært og endda er udsat for slang (Blowjob-WINdex) Er flere teoretikere kommet på banen, og debatten er allerede godt igang.

Serup-variationen til denne glimrende teori forlyder således:
Efter at have udpeget et væsentligt mangel ved den oprindelige teori af Jakob Arndal, hvor det observeres at teorien kun tilgodeser færdiggjorte blowjobs og ikke de såkaldte "opvarmningsblowjobs", tager Serup-variationen til genmæle med at måle blowjobs i minutter istedet.

Serup variationen tager udgangspunkt i at blowjob gennemsnitlige varer 11 minutter og 34 sekunder

Antallet af minutter tælles sammen over en 7 døgnsperiode og og for hver gang han når et klimaks lægges +5,5 minut til. man kan så konsultere følgende oversættelsesskema.

Serup variationen BPWI
Minutter Antal
0-6 0
7-15 1
16-27 2
28-39 3
40+ 4+

Kritikken af Serup-variationen spænder fra praktiske komplikationer som en tvivl på, hvor charmerende det er at én af parterne trækker et stopur frem når man skal til det her. Desuden er der vid uenighed om, hvor langt et gennemsnitligt blowjob tager.

Konklusion
Vi kan konkludere at polemikken mellem disse to anskuelser vil komme til at gå over i historien på lige fod med diskussionen mellem hvem der er bedst: Pirater eller ninjaer, men vi vil herfra spændt følge udviklingen og holde jer opdateret.

Jakob Arndal
- Tanker fra livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den perfekte parforoldsanalyse er publiceret 12/03-2011 19:44 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.