12 år siden

Skole, skole

Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg kan ikke tænke på andet for tiden. Det hele hober sig op i en kæmpe bunke, der bare skal ordnes. Den kigger på mig. Bestirrer mig. Som en ond heks på toppen af trappen. Det føles som at flytte et hav med kun en ske til rådighed, og mens man flytter, når vandet at regne ned igen. Frustrationen er gennemtrængende.
Jeg vil dog ikke give det op for noget Hr. dagbog. Hvad skulle jeg så bruge alt min tid på? Jeg er også begyndt at få sværere og sværere ved at finde på ting at lave. Bum, så er kedsomheden der men alligevel ikke helt, for selv når jeg keder mig og ikke har noget at lave, tænker jeg på skole arbejde.

Der skal laves mere. Mere! Så jeg kan få de skide karakterer der skal rede mit fremtidige liv og ikke mere pjat med computer og alt det der - nej.

Jeg er vel ved at blive voksen når computerspil og andet ikke længere synes at have den samme interesse for mig og jeg egentlig heller vil bruge min tid på at plabre med veninder eller lave lektier eller læse noget belærende, ernærende og intellektuelt. Det i sig selv er et skræmmende aspekt af udviklingen. Jeg har aldrig været den mest udadvendte, larmende, talende etc. Alt det man forbinder med en social person. Jeg har haft venner ja vidst. Men kun i et omfang der har været lige tilpasset mit behov (som ikke var videre stort vel at mærke). Nu er jeg afhængig af at være social. En weekend brugt på lektier er nedtur af værste skuffe, og jeg har mange forhold der lige skal passes og selvfølgelig min kæreste jeg ikke kan undvære at snakke med. ( mere fordi han er min gode gode ven, end hans mærkat som min kæreste).
Det hjælper ikke at denne nye sociale afhængighed kommer i en periode i ens liv, hvor man må afgrænse sin tid på sociale begivenheder i hverdagene især, og istedet fokusere på lektier og lektier og så lidt flere lektier.


Jeg sidder faktisk lige nu på skolen efter skole og laver aflevering. Det vil så sige at det gjorde jeg, indtil jeg bestemte mig for at jeg da lige skulle have tastaturdiarrè på fyldepennen...
Men det var vidst det for idag Hr. Dagbog
Vi ses en anden gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skole, skole er publiceret 02/11-2011 14:43 af hateswho.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.