Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Jaja, jeg skriver lige igen.
Jeg har lige siddet og læst de fleste af mine dagbogsindlæg igennem.
Der er godt nok sket meget.
For fire måneder siden overskyggede fødslen alting så meget, at jeg ikke følte, at jeg kunne forberede mig på det at få et barn. Nu overskygger det at få et barn fødslen så meget, at jeg blev en lille smule bange, da jeg lagde mig op i sengen på hospitalet i dag xD

Wow. For fire måneder siden havde jeg ingen idé om, hvordan mave-manden er. Det har jeg heller ikke nu, men jeg kan da mærke ham tit hver dag, og typisk på de samme tidspunkter af dagen, og så når jeg ligger ned specielt.

Lol. Lukas Grahams plade er lige sluttet på vores anlæg, og så kan man pludselig høre Drunk in the Morning fra en eller fest på den anden side af gaden :)
Den fest lyder som om, vi skal sove i et overophedet soveværelse med vinduerne lukket :[

Nå, men det jeg egentlig ville srkive var det her med, at tiden virkelig går langsomt. Jeg skrev det også 'for nylig', men det er bare så tydeligt, når jeg læser de her dagbogsindlæg igennem. Det, jeg skrev i tirsdags, for fire dage siden, giver sådan en; "nååå ja, sådan var det dengang, det havde jeg helt glemt"-fornemmelse, når jeg læser det. Jeg er virkelig bare kommet meget længere. Det sker fra dag til dag. Jeg bliver klogere og klogere. Jeg kan sidde den ene dag og tænke: "Er det her veer? Føder jeg i nat?" Og den næste dag: "Haha! Hvordan kunne jeg tro, at DET var veer!? xD"
Det er sgu lidt sjovt.

Nå, men altså det er stadig hårdt at gå over tid. Jeg har efterhånden fået kradset alle mine strækmærker til sår, så det klør ikke så meget mere. Til gengæld er min iskiasnerve virkelig screwed. Vi skulle gå hen til hospitalet i dag. Det skulle tage enogtyve minutter. Det tog selvfølgelig meget længere tid. Det er også den sol altså, hvorfor skal den skinne på mig lige nu? Der burde være forbud mod solskin på højgravide. Og også et frobud mog høj luftfugtighed, medmindre der er et ordentligt regnskyl på vej. Og for høje temeperaturer på gravide! Det gider vi heller ikke.
Men ok. Det var hårdt at gå. Luftfugtigheden var høj, så jeg havde svært ved at trække vejret. Sveden haglede af mig pga. solen og varmen, og nerven gjorde bare ondt. Det gør den næsten hver gang, jeg bevæger mig nu. Og ikke kun i venstre side. Også i højre side nogengange. Herligt! MEN! Det er stadig bedre end fuck-nu-af-kløen på maven. Det lyder mulgivis lidt skørt, men det er sgu lidt lettere at forholde sig til smerter end til kløe. Måske er det fordi, man ikke kan gøre noget for at lindre smerten? Det føles jo dejligt, når jeg klør på kløen. Og det må jeg ikke, for éen ting er, hvordan min mave kommer til at se ud bagefter med strækmærker, men når jeg ligefrem har fået kradset dem alle op, så de laver ar? Dunno. Jeg ved ikke, om det gør en forskel.

Hmm... Det med nerven... I går, da vi skulle i seng, smed jeg mig bare ind over det hele på begge dyner. Vi snakkede om, at jeg lå ligesom en stor, tung, doven tiger på dynerne. Da jeg så skulle flytte mig fra dem, måtte jeg indrømme, at jeg mere følte mig som en hvalros end en tiger >_<
Altså en hvalros på land, ikke?

Hold da op, jeg kan få skrevet, hva?

Jeg håber, vi kan nå at løbe igennem soveværelset og badeværelset med en klud i morgen.

Jeg elsker, at Lasse er hjemme. Vi hygger og har det godt. Og når jeg bliver irritabel (for det gør jeg), er jeg blevet bedre til at sige det, så han ikke tror, jeg er sur på ham. Vi er faktisk blevet rigtig gode til at snakke om, hvordan det går indeni. Bare lige sige: "Der er ikke noget galt, jeg er bare lidt underskudsagtig ligenu", eller sådan noget.
Det tror jeg bliver en fordel, når vores nattesøvn bliver ødelagt af mave-manden, hvis han nogensinde vil ud :)

Okay. Nu vil jeg i seng!
...
Jeg skal bare lige ind på trendsales først...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker om tiden er publiceret 01/07-2012 01:03 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.