21 år siden

Regel-Danmark i en nøddeskal....

Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Som jævnfør min overskrift, så er jeg ikke særlig imponeret af nogle danske regler!

Here we go!
Tirsdag fik jeg et pænt brev tilsendt fra AF: indkaldelse til et 1 dags kursus i at oprette CV på nettet, og samtale omkring hvad jeg vil i fremtiden! Well well..greb hurtigt 'røret', og fik fat i min AF-rådgiver. Det her må absolut være en fejl..jeg har handlingsplan, og AF kender i den grad til mit videre forløb. Hun kunne kun give mig ret..men sørme om regeringen ikke har vedtaget en ny lov pr. 1/7-03, gældende alle som er arbejdsløse...uanset om de så har et videre forløb!!!
Ok...jamen kan jeg ikke blive slettet af listen? Nææ..hun kunne INTET gøre, da det jo er en regel...og hvor tit er der regler uden undtagelse?!

Har siden tirsdag været småirriteret over, at jeg skulle bruge en dag af mit liv i AF's selskab, uden at lære af det!!! Overvejede i den grad at lægge mig syg..men på den anden side..meld dig syg som ledig, og du vil få tilsendt en hulens masse papirer der skal udfyldes..ok..valgte så at tage afsted...skulle møde frem kl. 8.30 (GAAAAB)

Vel ankommet til Middelfart Tekniske skole...uhh jo..her skulle 'kurset' foregå. Vi var ialt 7 fremmødte....ud af 15. 'Underviseren' er en kende forvirret..begynder sgisme at læse kursistnavne op på folk...som først skal deltage tirsdag i næste uge. HMM!
Spørg om vi smågrinede!! Dernæst får vi udleveret...et pænt krak kort, hentet på nettet..ok..vi kikker på det...og han siger: Tjjaa...computerne virker ikke her..så I skal ind på AOF i Fredericia!
Lidt over 9 er vi så på AOF, og vi bliver da også modtaget af 2 meget flinke AOF folk, som pga. omflytningen, har købt brød og lavet kaffe.
De introducere sig..og efter tur fortæller vi så om os selv..og som jeg er..kan ikke lade være med at sige min mening: Helt ærligt...på mandag får jeg svar på optagelse, og så skal jeg bruge 1 dag her!! Ikke første gang de har oplevet det...de kunne kun være enig med mig. Udover det, havde de 2 'hjælpere' fået besked på, at uanset hvad tid vi var færdige, måtte vi først gå kl.15..da AF godt kunne finde på, at sende en kontrollant ud, for at se om folk nu var der. Hallo...er det skolebørn de har med at gøre...næææ..voksne mennesker!!
Kl. 10 var jeg færdig..mit CV var printet ud..de oplysninger de havde på AF, men som de skulle have igen..samt min lille 5 min. samtale!! Jeg kunne pænt sidde og vente 4 ½ time, inden jeg kunne forlade kurset!
Det positive er så, at der var en deltager, som er nyuddannet pædagog, så vi fik faktisk snakket en del om denne udd., og hun kunne så fortælle en hel masse om forløbet. Dejligt med lidt bruger info:-) Tjaa..og så viste det sig, at hun er veninde til en mor fra min mellemste datters klasse...så der røg også lidt intern snak *GG*

Manden og Emma henter mig..og vi kører derefter i Madsbyparken...mange mennesker, flot vejr, og bare rolig vandren, og en masse kik på ænder...de eneste dyr som Emma viste interesse ;-)

Tjaa...nu vi alligevel kørte 'forbi' Ejby, kunne vi da lige kører forbi genbrugen..fandt også lidt billigt og godt tøj.

Da vi kører derfra og kommer ud til åbne marker, med græsrabatter siger manden: Hmm...gad vide om det er mit dæk der igen taber luft? ( Der lød godt nok en sjov lyd ) Well..jeg nærmest hænger med hovedet ud af bilen, for at lytte efter..og jeg bliver enig med mig selv og siger det til manden: Sgu nok bare græshopperne der synger. Dette mener han ikke...holder ind til siden..kikker på dækket...hmm...går lidt i rabatten...lytter..og smiler finurligt....jooow..det er vist græshopper!! *LOL* Damn jeg grinede af ham....

Hvad vi ellers får tiden til at gå med..ikk så meget...tager en dag af gangen, i vores tempo *GG*
Well..imorgen skal vi læsse skidt på trailer( låner ex's, da manden lige har hjulpet ham med hans PC ), og på lørdag kører vi så på containerpladsen med skidtet!!

Hvis vejret holder, skal vi et smut forbi svigerforældrene i morgen...manden skal have skiftet olie + filter på bilen.

Mht. Emma's ble-afvænning. Det går faktisk RIGTIG godt. Hun bruger stort set ikke ble om dagen, medmindre vi skal ud på længere ture. Hun siger til..flere gange om dage..såen ca. hvert 10 min. *G*, og tisser da også på potten hver gang. Hun har haft et par enkelte uheld..men det består i, at hun ikke når at få sat sig på potten i tide.
Til morges kunne hun stolt fremvise en helt tør natble, og lagde dagen ud med: Moar..mig tisse..mig på potte! Havde potten haft 1 cm lavere kant, havde det flydt over *GG*
Hun er nået til stadiet: "Moar, mig elsker dig...moar mig savner dig"...og det samme siges til far, og de store ( Se det kan varme en moders hjerte, og gøre hende blød ;-) )

På søndag kommer de 2 store hjem, damn jeg savner dem...heldigvis har vi en uge sammen, inden de igen starter i skole. OK..når de har været hjemme i 2 dage vil jeg sikkert sige: Damn hvor er I trælse at høre på...I diskuttere hele tiden!! *GG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Regel-Danmark i en nøddeskal.... er publiceret 24/07-2003 22:28 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.