20 år siden

Sikke en træthed....mat i hele kroppen...

I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
23 dage siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
..efter en weekenden der har stået på fødselsdag for Lea.

Allerede fredag gik mine projekter i gang, bage boller til lørdag hvor der skulle holdes klassefødselsdag for de 8 der havde tilmeldt sig, + vores egne 4.
Kl. 10 - 14 løb det hele af stablen.
Siden Lea havde delt fødselsdagskort ud, havde hun ikke snakket om andet, og hun glædede sig vildt, så Brian og jeg havde aftalt, at hun bare skulle have en dejlig dag. Vi havde ikke lavet de store planlæggelser, kun hvad de skulle have at spise.
Da alle kammeraterne var kommet, 7 piger og 1 dreng, skulle der pakkes gaver op. De satte sig i en rundkreds, og legede 'den som flaskehalsen..', dog med det udgangspunkt, at man så gav sin gave til Lea. Sikke en morskab, men efter 20 min. var legen og gaveudpakningen overstået. Lea der resolut gik rundt til hver enkelt, klappede dem på hovedet og sagde :Tak for gaven, søde Rikke, og osv.
Derefter var der bolle og lagkagebord med saftevand og kakao, og sikke de kunne spise, snakke og grine. Efterhånden som de var 'mætte', bad de om lov til at rejse sig, og forsvandt enten udenfor eller ovenpå. Rikke og Ronnie studerer vores akvarier, og fik en snak med Brian om alle fiskene. De 2 kedede sig lidt, så de fik lov til at se tegnefilm. Inden længe sad alle børn foran videoen, og der blev gnasket popcorn og chips. Kl. 12.30 gik vi igang med at lave det sidste måltid, pølser og brød, og her kunne vi godt se, at de havde spist sig mætte i boller, havde beregnet 2 pølser pr. barn, men kun få der spiste dette. Herefter var der igen leg, men på et tidspunkt blev det for meget for Lea. Alle var inde på hendes værelse, tror ikke hun kunne overskue det..hun smed simpelhen de 9 ud, og kun 2 fik lov til at blive. Der måtte vi så lige tage en snak med hende, men ingen dicideret vrøvl fra klassekammeraterne.
Kl. 14 kom den første forældre, og 10 min efter kunne det ikke ses at der havde været 8 børn på besøg, huset var som blæst og sikke en stilhed.
Well, ovenpå sådan en gang børnesnak, skulle der lige slappes lidt på sofaen, inden vi skulle retur med Ann-Sofie.
Tror kl. var ca. 15.30 da hun var afl. hos sin mor, vi alle mere eller mindre blundede i bilen, tappet for kræfter *G*

Søndag op kl. 9.30 - på selve dagen - for både Lea og min mor!
Havde arrangeret med min mor, at hvis det var fint vejr, holdte vi det i deres have, og det var det jo. Solen stod højt på himlen.
Igang med at bage 40 boller, og lægge en lagkage sammen. Pakke de ekstra ting der skulle bruges, samt få pigerne i noget af deres bedste tøj.
Kl. 14 ville familien ankomme hos min mor, så allerede kl. 12.30 stod vi dernede. Der skulle lige dækkes bord til 16 personer.
DEr blev udvekslet gaver, vi havde købt lidt lækre dufte til min mor, og bedste havde købt skriveting og andet til Lea. Bedstefar havde købt en stor kopiudgave af en Bratz dukke til Lea - hvilket bare var hendes bedste gave. Det gav hun udtryk for det meste af dagen, imens dukken hang på hende.
Efterhånden som 'gæsterne' ankommer, heriblandt min ex. og hans kone, snakkes der, og gaver pakkes ud.
Brian's forældre kommer, medbringende gaven fra os, som allerede blev købt i Januar på tilbud. En CD afspiller med båndafspiller. Lea var så optaget af at snakke, at jeg bare kunne sætte mig i en stol, med denne store pakke på skødet, uden at hun bemærkede det. Hun stod længe og viste mig gaver, før jeg spurgte, om hun da slet ikke skulle pakke denne op. Orj, vi grinede begge." Jow mor"
Sikke en juble - det hun virkelig havde ønsket sig længe- så hun ikke er 'afhængig' af at høre musik på Mie's værelse. Som Brian sagde til hende: Din har båndafspiller, det har Mie's ikke, hvilke de fniset lidt af. *G*
Herefter blev der spist og drukket kaffe/øl og vand, og bare hygget. Kl. 15 kom de sidste, min søster med mand og børn. Endnu en Bratzdukke samt en hjemmekreeret påklædningsdukke med tilhørende historie og tøj der skulle farvelægges. Damn hun er kreativ *S*
Kl. 17 tog min ex og hans kone afsked, og kl. 18.30 kørte de sidste. Herefter kom min mors mands bror og svigerinde på besøg, så der skulle lige synges fødselsdagssang for de nu 3 fødselsdagsbørn, i hhv. aldereen 7, 53 og 63 år.
Ca. 19.30 var vi atter hjemme, med 3 beskidte børn efter en begivenhedsrig dag. Op i badekarret med dem, derefter pakning af div. skoletasker og finde næste dags tøj frem.
Kl. 20.30 blev pigerne puttet, og vi kunne slænge os, med noget af en ro i huset. Damn vi var trætte!

Ja, og det er jeg endnu. Har brugt så meget energi hele weekenden, at jeg allerede har brugt 2 timer på sofaen for at sove lidt. Sidder her og gaber, vejret er gråt, og jeg burde lige finde lidt energi til støvsugning og alm. oprydning.
Fortsat god dag, jeg vil slappe alt det jeg kan *G*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikke en træthed....mat i hele kroppen... er publiceret 18/08-2003 12:38 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.