10 år siden

Owner of a lonely heart.

Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
2 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
2 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvinden på toget
Rayana Khamz...
10 måneder, 10 dage siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sikke stille her er efter de store er taget af sted for at holde sommerferie hos der mor. Knap fem uger er de væk, først i Spanien, så henholdsvis i sommerhus med kærestens familie for juniors vedkommende og Italien for min datter og hendes kæreste. Ja, der er nogen der kan.

Normalt hører jeg dem ikke så meget, men efter de har været hjemme en lille uges tid, så skal jeg da lige love for at det kunne høres når de var hjemme, og venner kom på besøg. Det er nok derfor her virker ekstra tomt. Nå, det er laves der om på når jeg henter tvillingerne inden så længe. De ville absolut i børnehave i morges, men der sker selvfølgelig også en del mere, end der sker hjemme. Nogen gange fatter jeg ikke hvor tiden bliver af, det virker ikke som det er tretten år siden de store var de små... husker stadig alle de sjove små ting fra den gang... ak ja, det er på sine børn man kan se tiden flyver.

Nå, men så er det jo godt at stereo anlægget og Yes kan bryde stilheden med Owner of a lonely heart. Har siden frokost lyttet til en masse gamle numre, og nu er turen kommet til Yes. Jeg fik lyst til det i går aftes, da Maria og legede musik quiz og skiftes til at spille ynglings numre for hinanden. Det var rigtig sjovt, og heldigvis er vores musiksmag da ikke så langt fra hinanden. Om end Medina ikke ligger så højt på min hitliste som på Marias. Men det var først i morges jeg kom i tanke om rigtig en del bands, som jeg helt havde glemt i går aftes.. ELO, Alan Parsons, U2 osv - så de er blevet luftet det sidste par timer.

Det var dejligt at få snakket sådan rigtigt med Maria i sidste uge... jeg kan godt mærke, at det har givet mig rigtig meget ro i sjæl og krop. Og det har fyldt en del mere end jeg troede, selv om jeg godt var klar over, at det fyldte meget i mit hoved. Bevares, vi sikkert ikke løst alle problemer, men bare det vi snakker godt sammen... og formår også at lytte til hinanden... ja, det har gjort mig glad.

Har endelig fået ny (brugt) bil. Det blev igen en VW - denne gang en Sharan, hvor der er bedre plads til os alle end i den gamle. Jeg købt den af min svoger, tror ikke de har haft den i mere end 2 år, men nu er de skiftet til en Q7'er. Eller det vil sige min søster har, for det har primært været hende der har brugt den, han sværger til sin lille TT model... har spurgt ham for sjov om ikke den også skulle skiftes, det mente han nu ikke var tiden - jeg ville nu hellere ikke kunne have meget andet end min madpakke i den. Men sjov at køre i, det er den. Jeg er nu ovenud lykkelig for at kunne overtage deres brugt bil til en fornuftig pris... det var rigtig pænt at dem at tænke på mig.

På jobfronten er der er også stilhed. Desværre. Jeg har været i gang med at kigge jobannoncerne, men har ikke fundet noget der har været værd at søge og samtidig været inden for en fornuftig afstand. Har opdateret mit cv, og forsøgt at skrive en ansøgning... men det er kun blevet til et halvhjertet forsøg. Trøster mig med, at der sikkert kommer mere gang i den, når vi kommer på den anden side af sommerferien. Tvillingerne holder ferie fra børnehaven fra på fredag.... det samme gør Maria. Glæder mig i den grad til at vi har tre uger sammen. Vi har nu ikke planlagt noget, ikke andet end at slappe af sammen. J og C har tilbudt at passe hestene, hvis vi gerne vil væk hjemmefra.

Nu må vi se hvad vi får lyst til. Maria vil rigtig gerne i zoo med drengene, og så har hun spurgt om ikke vi skal invitere hendes forældre på besøg ferien. Det er lige før det fra den ene yderlighed til den anden, men som hun siger - nu har hun fortalt dem om "mig"... og at vi har kendt hinanden i to år - så før eller siden skal det jo være siger hun. Hun har så ikke fortalt noget om, at de to år så har været on and off.... Rigtig meget on and off... men, det er jo fortid nu. Ikke at jeg har det store ønske om at møde dem "allerede", men omvendt, hvis det var min datter der var faldet for en 20+ år ældre mand, ja så ville jeg nok rigtig gerne have mulighed for at se ham an. Hmm, kan lige godt sige det til hende når hun kommer hjem fra arbejde, så vi kan få det planlagt. Jeg vil så rigtig gerne have, at de kommer her, så jeg kan være på hjemmebane. Jeg tror helt klart på hjemmebane fordel.

Nå, på tide at skrue ned for Yes og få hentet banditterne i børnehaven - så bliver stilheden da brudt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Owner of a lonely heart. er publiceret 02/07-2013 15:09 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.